Droomt jouw tiener van een 'Gap Year' na zijn/haar middelbare studies? Ga dan zaterdag 14 november zeker naar de eerste beurs voor l...

Gap Year Day

Droomt jouw tiener van een 'Gap Year' na zijn/haar middelbare studies? Ga dan zaterdag 14 november zeker naar de eerste beurs voor laatstejaarsstudenten van het middelbaar die graag een jaar naar het buitenland willen gaan. 

EF Education First,wereldwijd leider in taalreizen, organiseert 'Gap Year Day'. Dit is een niet te missen event voor studenten die één of meerdere talen willen bijleren of bijschaven. Ieder jaar bevinden duizenden studenten zich op een keerpunt in hun leven. Ze denken na over wat ze na het secundair willen bijstuderen en over hun professionele leven. Een 'Gap Year', ook wel een tussenjaar genoemd, helpt studenten om belangrijke toekomstbeslissingen te nemen. Dit overgangsjaar laat hen toe om studenten van over de hele wereld te leren kennen, volwassener en onafhankelijker te worden en om zichzelf beter te leren kennen. Dit alles terwijl ze grondig één of meerdere talen studeren.

'Gap Year Day' wordt georganiseerd om alle nodige informatie over een dergelijk tussenjaar te geven. Tijdens deze dag worden er verschillende presentaties gehouden en wordt er advies gegeven over de verschillende programma's en de 44 bestemmingen die beschikbaar zijn. Daarnaast worden de ouders geholpen om het perfecte project, aangepast aan de specifieke noden van hun zoon of dochter te vinden. Het unieke aan dit event is dat bezoekers studenten kunnen ontmoeten die zelf een dergelijke buitenlandse ervaring hebben gehad. Er is deze dag ook informatie beschikbaar over de korte termijnprogramma's, waarbij studenten enkele weken een taalreis kunnen ondernemen.

Zaterdag 14 november van 10 tot 18 uur kan je gratis kennismaken met 'Gap Year'. Louise Center, Louisalaan 279, 1050 Brussel.Meer weten?
 

http://www.ef.nl/top/gap-year/