Nog 10 keer slapen... Dan is het 6 december, dé feestdag voor brave kinderen. Zijn jouw brief en verlanglijstje al geschreven? Staat er PLAY...

De leukste PLAYMOBIL® Sinterklaascadeautjes

Nog 10 keer slapen... Dan is het 6 december, dé feestdag voor brave kinderen. Zijn jouw brief en verlanglijstje al geschreven? Staat er PLAYMOBIL® op je lijstje? We lijsten de leukste sinterklaascadeautjes op.

Kijk daar in de verte: Sinterklaas en Zwarte Piet komen aangevaren met de stoomboot! Ook zijn paard Slecht-Weer-Vandaag is van de partij! Het dek ligt vol met de leukste verrassingen: heel veel zoets en zakken vol met cadeautjes!
Voor de allerbraafste kinderen vanaf 4 jaar.
€ 19,99 
http://www.playmobil.be/nl/stoomboot-van-sinterklaas-en-zwarte-piet/5206.html


Autoliefhebbers, wees gewaarschuwd! De PLAYMOBIL® Porsche 911 Carrera S  haalt de racepiloot in jou naar boven! De felrode, iconische sportauto in miniatuurvorm transformeert je speelkamer in no time in een flitsend racecircuit! Liever een ontspannende rit in openlucht? Tover de sportwagen om in een stijlvolle cabrio.
Voor alle fans van raceauto's vanaf 4 jaar.
€ 44,99
http://www.playmobil.be/nl/porsche-911-carrera-s/3911.htmlDoe je niets liever dan exotische dieren spotten? Met zijn indrukwekkende giraffen- en zebrafamilie, alligators en okapi’s beleef je een onvergetelijke ervaring in de Grote Zoo van PLAYMOBIL®  ! Houd zeker het uur in het oog, want op vaste tijdstippen worden de leeuwen, pinguïns of gorilla’s gevoederd!
Voor dierenliefhebbers vanaf 4 jaar.

€ 49,99
http://www.playmobil.be/nl/grote-zoo/6634.html


Het avontuur roept! Neem deel aan spannende wild life expedities vanuit de Avontuurlijke boomhut  van PLAYMOBIL®. Vanop het uitkijkplatform houd je alles in de gaten en kan je als een echte natuurwetenschapper documenteren waar de bevers drinken en hoe de beren zalm vangen uit de rivier. Maar er loert gevaar om de hoek: stropers in de rubberboot gespot! Gelukkig kan jij de dieren voldoende beschermen met je brandblusvliegtuig of Pick-Up 4x4.
Voor avonturiers vanaf 4 jaar.

€ 64,99
http://www.playmobil.be/nl/avontuurlijke-boomhutMeer weten?

http://www.playmobil.be