Met een mix van stijlvolle materialen en mooie zachte kleuren is de nieuwe Bugaboo Cameleon³ Blend de perfecte kinderwagen om er dit najaar...

Bugaboo Cameleon³: de iconische kinderwagen

Met een mix van stijlvolle materialen en mooie zachte kleuren is de nieuwe Bugaboo Cameleon³ Blend de perfecte kinderwagen om er dit najaar helemaal stylish bij te lopen als ouders.


Deze maand verscheen de iconische Bugaboo Cameleon³ als nieuwe special-edition: de Bugaboo Cameleon³ Blend. De Bugaboo Cameleon³ is de originele all-in-wagen die al jaren geliefd is door ouders over heel de wereld. Naast de vele kleurcombinaties die je zelf al kon maken is er nu de stijlvolle special edition in een subtiele tweed. Extra leuk: de wagen komt met een bijpassend grof gebreid dekentje van katoen.
 
De Bugaboo Cameleon³ ademt 15 jaar designervaring en is het voorbeeld van hedendaagse creativiteit en innovatie. Om innovatief te blijven, is Bugaboo altijd op zoek naar nieuwe materialen. Voor deze special edition is dat het duurzame materiaal TENCEL®; een natuurlijke vezel afkomstig van de eucalyptusboom. Omdat alleen bomen van duurzame bossen worden gebruikt, valt TENCEL® onder het Europese Eco Label. Het voelt zacht aan maar is sterk en duurzaam. Daarom is het de ideale stof voor kinderwagens. TENCEL® absorbeert ook nog eens vocht in de vezels, en vormt zo een bacterievrije omgeving voor kindjes. Deze stof is gebruikt voor de voering van de wagen en biedt ouders en hun kinderen extra veel comfort. De Bugaboo Cameleon³ heeft een zachte, stijlvolle uitstraling door de verfijnde tweed stof aan de buitenkant en de zachte, blauwe TENCEL® voering. Daarnaast wordt de wagen gekenmerkt door het bruine, leather-look handvat en draagbeugel en een lichtgrijs doorgestikt jersey matrasje. Speciaal voor deze uitvoering heeft Bugaboo een mooi grof gebreid dekentje van katoen ontwikkeld. Het extra vak in de zitting geeft eenvoudig toegang tot je dagelijkse benodigdheden. Voor de frissere dagen is er een matching voetenzak in blauw, eveneens gemaakt van TENCEL®, met een lichtgrijze, gewatteerde jersey voering.De Bugaboo Cameleon³ Blend is wereldwijd verkrijgbaar vanaf november.


Verkoopprijzen:
* Bugaboo Cameleon3 Blend: € 1.159
*  Bugaboo Blend voetenzak: € 139,95


Meer weten?
https://www.bugaboo.com/BE/nl_BE/strollers/bugaboo-cameleon3