Getest op Kinderen kreeg van Weleda 3 verzorgingsproducten toegestuurd: de Billenbalsem, de Bodymilk en de Haar- en Bodyshampoo. De billet...

Rode billetjes? Gedaan daarmee!

Getest op Kinderen kreeg van Weleda 3 verzorgingsproducten toegestuurd: de Billenbalsem, de Bodymilk en de Haar- en Bodyshampoo. De billetjes van Nio werden behandeld met de Billembalsem. Benieuwd wat ze ervan vonden! 

Calendula Billenbalsem van Weleda is een beschermende balsem met zinkoxide die de geïrriteerde huid intensief verzorgt en rode billetjes helpt herstellen. Zuivere bijenwas en wolwas vormen een dun natuurlijk laagje dat de huid tegen vocht beschermt zonder deze af te sluiten. 

Weleda heeft een ruim assortiment verzorgingsproducten voor mama, papa én baby. De ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Ze worden gekozen op basis van hun specifieke werking én mildheid voor de huid. De Weleda Billenbalsem verzorgt de geïrriteerde huid, vermindert roodheid en beschermt tegen vocht. En dat is net wat babybilletjes nodig hebben!

Mama Floor vond de verpakking op zich al geweldig. "Het is een mooie, kleurrijke verpakking. Doet me denken aan de zomer!"


Het hoofdingrediënt is een extract van goudsbloem of Calendula. De extracten van deze plant kalmeren de huid en ondersteunen de huidregeneratie. "De balsem ruikt erg kruidig, maar goed! 

Na elke verschoning mag je de balsem rijkelijk aanbrengen op de gereinigde huid. De tube is erg handig . "Maar wanneer je de zalf uit de tube duwt, glijdt ze wel makkelijk van je vingers." Het is dus telkens wel wat opletten.

Floor gebruikte in het verleden al Weleda-producten, maar de Billenbalsem nog niet. Ze gebruikte wel al soortgelijke billenzalfjes van andere merken. "Wat ik verwachtte van dit product? Dat het kalmerend zou werken voor rode billetjes. En ja, mijn verwachtingen zijn ingelost. De billetjes genezen mooi, de zalf laat een mooie laag achter op de poep."

En Nio? Die is héél gelukkig, want hij is met zijn gat in de ... gevallen!


Deze Billenbalsem kost 8,49 euro voor 75 ml. Je vindt het onder andere bij Bioplanet, Essenza, Di, Delhaize, ... Een verkooppunt bij jou in de buurt vind je hier.Meer weten?
http://www.weleda.be/product/babyverzorging/calendula-billenbalsem