Sinds 1974 is PLAYMOBIL® een klassieker in de speelgoedkist van ieder kind. Het is geweldig om te zien hoe kinderen zich uitleven in verschi...

Proefkonijn gezocht: PLAYMOBIL® Kinderkamer

Sinds 1974 is PLAYMOBIL® een klassieker in de speelgoedkist van ieder kind. Het is geweldig om te zien hoe kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en zo hun eigen wereld bedenken of naspelen. 

PLAYMOBIL® stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind. Ridders of piraten in een historische setting, wegenarbeider, dierenarts of politieagent in het dagelijks leven of zelfs als geheim agent in een virtuele wereld. Er worden voortdurend nieuwe ideeën of invalshoeken bedacht om kinderen wereldwijd te plezieren. Meer dan 30 verschillende speelwerelden, van ridderkastelen tot een zonnig vakantiehotel, vonden hun weg naar meer dan 100 landen over de hele wereld.

Elien is al een tijdje helemaal in de ban van PLAYMOBIL®. Heerlijk om ze zo bezig te zien. De professor die de kinderwagen duwt, de piraten op de glijbaan, de gesprekken tussen moeder en kind, de woordenwisseling tussen de hond en het paard, ... Creatief rollenspel? Check! 

Eén van de vele speelsets is set 5306, een uitgeruste kinderkamer. De kinderkamer bestaat uit een stapelbed, een tafel en een bureau. De 2 bedden kunnen apart geplaatst worden of gestapeld. Broer en zus beleven dolgekke avonturen in hun kamer. Ze maken hun boekentas, lezen een boek, spelen met de bal, ruimen op, ...


Getest op Kinderen zkt een proefkonijn om set 5306 uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel welke PLAYMOBIL®-set jouw favoriet is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 25 oktober.Meer weten?
http://www.playmobil.be/nl/kinderkamer-met-stapelbed

Foto's?
PLAYMOBIL®

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.