Jekino pakt op het Film Fest Gent, van dinsdag 13 tot zaterdag 24 oktober, uit met 3 kinder- en jeugdfilms. De kleurrijke, opgewekte animati...

Proefkonijn gezocht: MINI EN DE MUGGEN

Jekino pakt op het Film Fest Gent, van dinsdag 13 tot zaterdag 24 oktober, uit met 3 kinder- en jeugdfilms. De kleurrijke, opgewekte animatiefilm MINI EN DE MUGGEN is er één van. Wij zijn benieuwd!

Een rondreizend circus trekt door het bos. Het gezelschap telt enkele fantastische artiesten: Egon de mug is een fietsende stuntman en koorddanseres Dagmar kent geen hoogtevrees. Ook Miranda en Mini reizen mee. Pestkop Miranda vindt Mini te klein, te stom, te bang… tot Mini boos wegloopt. Misnoegd sluit hij zich aan bij een bende brutale rovers.


De filmrelease staat gepland op 13 januari 2016, maar jij kan nu al gaan! Getest op Kinderen zkt een proefkonijn vanaf 4 jaar om de film MINI EN DE MUGGEN in primeur te gaan bekijken tijdens het Film Fest Gent 2015. Je mag 2 personen uitkiezen die met je meegaan. Er wordt geflapperd, gezoemd en gevlogen. Hou jij wel van zo'n insectencircus? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welk insect jij het leukst vindt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 8 oktober.

De speeldata van MINI EN DE MUGGEN op het Film Fest Gent zijn:
* woensdag 14 oktober om 14u30
* zaterdag 17 oktober om 17u30
* woensdag 21 oktober om 17u30
De voorstelling gaat telkens door in Studio Skoop.


Al fan van deze lieve beestjes? Knutsel dan hier je eigen thaumatroop of haal je potloden en stiften boven om deze mooie kleurplaten in te kleuren. Meer weten?
www.jekino.be/mini-en-de-muggen 

Foto's?
Jekino


Je krijgt 3 tickets voor één van de voorstellingen tijdens Film Fest Gent 2015 in ruil voor een verslag en foto's.