Tijdens de zomer van 1997 ontwierp en bouwde Rolf Mertens zijn eerste houten “Nikky-Bike” voor zijn zoontje Niklas. Dit was de voorloper va...

Proefkonijn gezocht: Kokua LIKEaBIKE

Tijdens de zomer van 1997 ontwierp en bouwde Rolf Mertens zijn eerste houten “Nikky-Bike” voor zijn zoontje Niklas. Dit was de voorloper van de KOKUA LIKEaBIKE en het begin van een succesverhaal.


Sinds de start in 1997 werden verschillende houten modellen aan het gamma toegevoegd. Enkele jaren geleden werd de jumper boven het doopvont gehouden, waarmee Kokua wederal een nieuwe standaard zette. Recent werd de eerste 'fiets met pedalen' aan het gamma toegevoegd. De LIKEtoBIKE is een vanzelfsprekend vervolg op de reeds erg uitgebreide LIKEaBIKE-familie.


De LIKEtoBIKE fiets is dé perfecte meegroeifiets: 
* voor kinderen vanaf ± 3,5 jaar
* alu frame en vork, stuur en stuurpen, zadelpen
* luchtbanden 16” Schwalbe Big Apple
* 2 uitvoeringen: met v-brake (handrem) voor en terugtraprem of v-brake voor en achter (2x handbediende rem)
* keuze uit 4 kleuren: rood, parelmoer, groen of roze
* zadelhoogte: 48 - 63 cm
* unisex frame
* gewicht: 7,5 kg (versie met v-brakes)
* optie: spatborden, bagagedrager
* prijs: € 379,95 


KOKUA wordt tegenwoordig wereldwijd verdeeld en blijft nog steeds trouw aan de zelf opgelegde hoge kwaliteitseisen. Elk KOKUA-product gaat nog steeds door Duitse handen voor een laatste kwaliteitscontrole, alvorens het de wijde wereld wordt ingestuurd. 

Kokua is erg trots dat ze gedurende de afgelopen jaren vele tienduizenden kinderen op weg gezet hebben in hun eerste stapjes en trapjes. Getest op Kinderen zkt een proefkonijntje vanaf 4 jaar dat deze LIKEtoBIKE fiets graag zou uittesten. Je krijgt de fiets 6 maanden lang in bruikleen. Daarna gaat de fiets terug naar de verdeler. Wil jij een half jaar racen met deze LIKEtoBIKE fiets? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom 'you like to bike'. Reageren kan tot en met zaterdag 17 oktober.


Meer weten?
http://www.kokua.be 

Foto's?
Kokua