Nog tot en met zaterdag 7 november kan je in Kasterlee en omgeving op zoek gaan naar 'Het verdwenen kasteel' van Tielen. Ideale uitd...

Proefkonijn gezocht: Het verdwenen kasteel

Nog tot en met zaterdag 7 november kan je in Kasterlee en omgeving op zoek gaan naar 'Het verdwenen kasteel' van Tielen. Ideale uitdaging voor de komende herfstvakantie! De wandelweg is uitgetekend in een kleurrijk stripverhaal. De hoofdrolspeler? Dat ben jij!


Ella is elf en verhuisde samen met haar ouders naar Tielen. Ze hoorde spannende verhalen over een verdwenen kasteel en wil hier alles over weten. Help jij Ella en haar vrienden op hun avontuurlijke zoektocht?

Tijdens hun tocht ontmoeten Ella en haar vrienden een aantal historische en legendarische figuren uit Tielen. Aan de hand van een stripverhaal ga je op pad. Na een mysterieuze wandeling van ongeveer 5 kilometer, waarbij je allerlei bekende volksfiguren ontmoet, ontdek je de naam van het verdwenen kasteel.

Als je de tocht hebt gedaan en alle ontbrekende woorden hebt gevonden, kan je aan de oplossing van het raadsel beginnen. Heb je de geheime code of het wachtwoord gevonden? Surf dan tot en met 9 november naar www.digikasterlee.be/verdwenenkasteel en vul je de gevraagde gegevens in. En je maakt kans op een mooie prijs uit de prijzenpot van meer dan 2000 euro.Deze wandeltocht is geschikt voor deelnemers vanaf 9 jaar en toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. 

Wat heb je nodig om op zoektocht te vertrekken?
* het stripverhaal: met wegbeschrijving, spreuken en toeristische informatie
* het wedstrijdformulier: met reglement, foto's voor de zoektocht en antwoordblad
Voor dit volledige pakket betaal je 10 euro. Omdat één strip per gezin volstaat om de weg en de spreuken te vinden, worden de wedstrijdformulieren ook apart verkocht voor 6 euro.
 
Deze deelnamebrochure is te koop bij:  
* Toerisme Kasterlee 
* de bibliotheek van Tielen 
* café 'Onder den Toren' in Tielen (dinsdag en woensdag gesloten) 
* café de Valk in Kasterlee (woensdag en donderdag gesloten)

Getest op Kinderen zkt een gezin om Het verdwenen kasteel te zoeken. Met je familie spreukelend op zoek gaan... iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld jullie naam en leeftijd en vertel waarom jullie goede speurneuzen zijn. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 26 oktober.


Meer weten?

http://www.visitkasterlee.be/Kinderen

Foto's?
Toerisme Kasterlee