Tijdens de herfstvakantie komt de charmante familiefilm SOLAN & LUDWIG - DE SNEEUWMACHINE uit. Getest op Kinderen mag naar de avant-prem...

Proefkonijn gezocht: familiefilm SOLAN & LUDWIG - DE SNEEUWMACHINE

Tijdens de herfstvakantie komt de charmante familiefilm SOLAN & LUDWIG - DE SNEEUWMACHINE uit. Getest op Kinderen mag naar de avant-première.

Op woensdag 4 november komt de Noorse familiefilm SOLAN & LUDWIG - DE SNEEUWMACHINE uit in onze cinemazalen. In het dorpje Smöreberg wacht iedereen ongeduldig op de komst van sneeuw. Want zonder sneeuw geen Kerstmis! Ten einde raad probeert uitvinder Reodor een sneeuwmachine te bouwen. Maar wanneer die in verkeerde handen valt, komt de toekomst van het vreedzame dorpje in gevaar. Kunnen de brutaal gebekte eend Solan en de timide egel Ludwig de toestand nog redden?


SOLAN & LUDWIG - DE SNEEUWMACHINE betekent voor Solan, Ludwig en Reodor een triomfantelijke terugkeer op het grote scherm, 40 jaar na hun optreden in DE GROTE PRIJS VAN SMÖREBERG, één van de meest wonderbaarlijke klassiekers uit de kinderfilmgeschiedenis. De figuren hebben nog niets aan charme ingeboet. We zien hen aan het werk in hun knusse huisje, waar ze kibbelen, kletsen en elkaar voortdurend voor de voeten lopen. Deze animatiefilm is Nederlands gesproken en duurt 1 uur en 16 minuten. De adviesleeftijd is vanaf 5 jaar.


Getest op Kinderen zkt een testgezin (4 tickets) voor de avant-première van de film op zondag 1 november om 11 uur in UGC Antwerpen. Ben jij 5 jaar of ouder? En wacht jij ook ongeduldig op de komst van sneeuw? Stel je gezin dan snel kandidaat. Vermeld je namen, leeftijd en vertel wat jij het leukste vindt aan sneeuw. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met woensdag 28 oktober.Vanaf woensdag 4 november kan je in de volgende bioscopen naar SOLAN & LUDWIG - DE SNEEUWMACHINE gaan kijken: Cinema Zed (Leuven), Kinepolis (Antwerpen), Studio Skoop (Gent), Buda Cinema (Kortrijk), Roxy Theatre (Koersel), Cinema Central (Ninove).


Meer weten?
www.jekino.be/solan-en-ludwig

Foto's?
Jekino