Van woensdag 4 tot en met donderdag 12 november vindt de internationale conferentie voor specialisten en grote liefhebbers van de ballonwere...

Proefkonijn gezocht: ballonnen-doolhof

Van woensdag 4 tot en met donderdag 12 november vindt de internationale conferentie voor specialisten en grote liefhebbers van de ballonwereld in Mol plaats. Tijdens dit evenement wordt de grootste ballonnen-doolhof ter wereld opgesteld. Getest op Kinderen laat een testgezin los in deze unieke doolhof.

15 jaar geleden werd Millennium Jam voor het eerst georganiseerd. Bijna 300 professionals uit de ballonwereld nemen deel aan dit 5-daags event. Clowns, goochelaars, winkeliers, decorateurs en liefhebbers uit de hele wereld komen volgende week naar België voor een week vol cursussen en demonstraties.

Op woensdag 4 november zal een team, geleid door de Belgische Sophie Maertens (verantwoordelijk voor BalyBallon) en Didier Dvorak (verantwoordelijk voor CanniBallon), starten met de opbouw van het doolhof. Ze hebben zo'n 100 000 ballonnen nodig voor dit doolhof van 600m² met 1/2 kilometer gangen en vijf geheime kamers. Sophie en Didier krijgen hiervoor de hulp van een team van 25 personen uit Zwitserland, Rusland, Israël, Frankrijk, ... en een heel team vrijwilligers.Op zondag 8 november wordt dit indrukwekkend doolhof geopend voor het publiek. Enkel met een uitnodiging op zak kan je je gaan verstoppen tussen de gekleurde ballonnen. Getest op Kinderen zkt een testgezin om de opening op zondag 8 november bij te wonen. De toegangskaarten geven je meteen ook gratis toegang tot het zwembad van Sunparks. Hoe zot is dat? Zijn jullie gek op ballonnen én water... waterballonnen? Stel je gezin dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wanneer jij ballonnen ophangt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met dinsdag 3 november. 


Meer weten? 
www.millenniumjam.com

Foto's?
BalyBallon