Naast onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael geniet je met je ZOO abonnement nog van een hele lijst andere voordelen. Het Fest...

Festival van de Abonnee

Naast onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael geniet je met je ZOO abonnement nog van een hele lijst andere voordelen. Het Festival van de Abonnee is er één van. Een driedaagse waarbij je als abonnee kan ontdekken wat er allemaal reilt en zeilt in het park. 

Abonnees genieten volgende week van een exclusief en onvergetelijk weekend. Het Festival van de Abonnee gaat door in Planckendael op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2015. Je ziet er het dierenleven achter de schermen: van keuken tot slaapkamer. Je zal ogen trekken zo groot als die van de uilaapjes, want je doet 101 verbazende ontdekkingen.


Een greep uit het aanbod:

* kindergrime en springkastelen
* insectenbar


* dierenkeuken


* oog in oog met de slang
* voeder zelf de lori's
* workshop: boetseer je eigen dier
* knutselhoek


* dierenspeelgoed knutselen 
* welkom in mijn perk: giraffen

Dit alles met abonnees in de hoofdrol, samen met de dieren uiteraard. Hebben jullie een abonnement? Wij (nog) niet... Maar ik denk dat het hoog tijd wordt om er eentje aan te schaffen, zeker met een groot dierenvriend in huis.

Ben jij abonnee en heb je zin om je in de watten te laten leggen? Schrijf je dan hier snel in voor het Festival van de abonnee. Je kan je inschrijven zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Wees er dus als de kippen bij! Lees hier het volledige programma.


Meer weten?
http://www.planckendael.be/nl/festival-van-de-abonnee-0

Foto's?
Copyright Planckendael