Drie Kleine Biggetjes van de Belgische Smart NV sleept dubbele prijs in de wacht voor Speelgoed van het Jaar. SmartGames wint in de categori...

Drie Kleine Biggetjes in de prijzen

Drie Kleine Biggetjes van de Belgische Smart NV sleept dubbele prijs in de wacht voor Speelgoed van het Jaar. SmartGames wint in de categorie 'Speelgoed eerste leeftijd' en krijgt daarbovenop de prijs van de persjury. Big Big Big Hoera!!!

Voor het zevende jaar op rij wint het Belgische Smart NV bij de jaarlijkse uitreiking van de Belgische speelgoedprijzen. Drie Kleine Biggetjes van Smart ging eergisteren lopen met de prijs 'Speelgoed van het Jaar' in de categorie 'Speelgoed eerste leeftijd'. Nieuw dit jaar was de prijs van de persjury voor het 'Beste Speelgoed van 2015'. Over alle categorieën heen wordt één favoriet uitgekozen. Ook daarbij schoot Drie Kleine Biggetjes woensdag de hoofdvogel af. 
Drie Kleine Biggetjes neemt je terug in de tijd en vertelt het verhaal van het klassieke sprookje. Het is een nieuwe, originele denkpuzzel voor de allerkleinste puzzelaars van 3 tot 6 jaar. De denkvaardigheden van de kinderen, zoals concentratie en probleemoplossend denken, worden enorm gestimuleerd. De realistische spelpoppetjes en doorkijkraampjes helpen bovendien bij de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht.SmartGames is gespecialiseerd in denk- en puzzelspellen voor één speler. Er zijn zowel spellen voor kleuters als voor tieners en volwassenen. Bij alle spellen van SmartGames worden de denkvaardigheden van de kinderen gestimuleerd en leren ze telkens iets bij.

Je vindt Drie Kleine Biggetjes in de betere speelgoedwinkels of online. Via de webshop van SmartGames kan je het spel testen voor je het koopt. Later meer hierover!

Wij zijn alvast grote fans van deze SmartGames-spelletjes. Vooral Bunny Boo is hier een topper!Meer weten?
www.smartgames.eu
https://shop.smartgames.eu

Foto's?
SmartGames