Sinds 15 augustus 2015 is het nieuwe avonturenprogramma ‘’Cool Factor’’ te zien op kinderzender Nickelodeon. Elke zaterdag om 16u15 bewijzen...

Cool Factor in Center Parcs

Sinds 15 augustus 2015 is het nieuwe avonturenprogramma ‘’Cool Factor’’ te zien op kinderzender Nickelodeon. Elke zaterdag om 16u15 bewijzen deelnemers uit België, Duitsland, Frankrijk en Nederland er hun moed, behendigheid en uithoudingsvermogen. Ook de huidige reeks is opgenomen bij Center Parcs. 

Ben je tussen 5 en 11 jaar oud én avontuurlijk aangelegd? En denk je nu 'dat wil ik ook!'? Dat kan! Je kan zelf uittesten of je klaar bent voor de 'Cool Factor'-uitdagingen in veel van de 21 parken in heel Europa. Laat maar zien wat je durft!

Cool Factor: Paintball
Wat? De indoor paintballarena of het outdoor terrein in het bos, vol met geweldige schuilplaatsen. De strijders: coole kinderen, verdeeld over twee teams. Kalm blijven, het paintballgeweer rustig richten en ... raak! Wie is de beste en wint dit gevecht met de gekleurde verfballen?
Waar? In De Kempervennen, Het Heijderbos en Port Zélande (NL).

Cool Factor Mission
Wat? Een spannende race tegen de klok: wie vervult alle meeslepende opdrachten en kan op tijd de geheime code kraken? Klimmen, aan een touw naar beneden glijden, op een BMX-fiets door het park crossen (of zelfs door de Market Dome!), raadsels oplossen, raften of geblinddoekt een pad volgen ...
Waar? In alle 4 & 5 birdies parken in België, Nederland en Duitsland, exclusief Park Bostalsee (DE). Cool Factor Aqua Battle
Wat? Een kletsnat gevecht van het ene team tegen het andere. De krachtmeting speelt zich af op een drijvend platform. De deelnemers moeten zwemmen, duiken, springen, balanceren en raadsels oplossen. In de finale is het ieder voor zich: wie de coolste sprong maakt, wint!
Waar? In alle 4 & 5 birdies parken in België, Nederland en Duitsland.


 
Cool Factor: Jump
Wat? Het ene moment kijken de moedige deelnemers nog vanuit de hoogte op de toeschouwers neer, het volgende moment liggen ze zeven meter lager op het grote valkussen na een veilige landing. Cool Factor: Jump is de ultieme kick die de adrenaline door je lichaam laat razen.
Waar? In De Kempervennen (NL), De Eemhof (NL), De Vossemeren (BE), Het Heijderbos (NL) en Bispinger Heide (DE). Sinds juli beschikbaar in de vakantieparken in Frankrijk.

Meer weten?

www.centerparcs.be/be-vl/aanbieding/kinderactiviteiten_ms

Foto's?
Origami