Eind augustus stuurde Getest op Kinderen 3 bolle buikjes naar Childhome. Dit Belgisch merk levert alles wat je nodig hebt om je babykamer vo...

3 bolle buikjes mét mening over Childhome

Eind augustus stuurde Getest op Kinderen 3 bolle buikjes naar Childhome. Dit Belgisch merk levert alles wat je nodig hebt om je babykamer volledig in te richten én alles om op stap te kunnen gaan met je kind. De mama's in spé kregen de nieuwe collectie 2016 in primeur te zien.

Childhome heeft twee ijzersterke merken: Childwood en Childweels. Childwood levert alles wat je nodig hebt om de babykamer volledig in te richten: prachtige baby- en kinderkamers, allerlei fantastisch meubilair en praktische accessoires, de beste veiligheidsproducten en uitermate zacht textiel. Met Childweels ga je veilig en uiterst comfortabel op stap: innovatieve kinderwagens, handig op te bergen reisbedjes, comfortabele relaxen en nog veel meer.

De nieuwe collectie 2016 is klaar om ontdekt én getest te worden door mama's, papa's en hun bengels. Getest op Kinderen stuurde Kristl, Sally en Kim, 3 bolle buikjes mét een mening, richting Kontich voor een inspiratieavond.


Sally heeft al een dochtertje en kende Childhome van in de babyzaken. Kristl leerde Childhome heel toevallig kennen via een aankondiging van een stockverkoop. Ze kwam in babywinkels ook al producten zoals tetradoeken, slaapzakjes en eetsetjes van Childwood tegen. Kim was nog niet bekend met het merk. Maar al snel bleek dat Childhome haar toch niet helemaal onbekend was, ze had de eetstoel Evolu al op haar geboortelijst staan.

Toen Kristl De Boel naar de showroom van Childwood in Kontich reed, was ze enorm benieuwd naar de nieuwe producten. "Zou er iets fantastisch worden aangeboden dat ik graag op mijn verlanglijstje wilde zetten? Of zou ik verbaasd worden door de leuke kinderkamers? Zou ik hen vooruit kunnen helpen met mijn mening? Veel om naar uit te kijken dus." En tegelijk ook wel een beetje spannend.

De ontvangst door het Childwood-team was heel hartelijk. "Het was een leuke, gezellige avond. We werden meteen in de watten gelegd met hapjes, drankjes en een enthousiast team, dat er zelf ook duidelijk zin in had. Eerst mochten we een vragenlijst invullen. Daarna werden we in groepjes van 2 opgedeeld en verkenden we, samen met een teamlid, de showroom. We kregen een korte uitleg bij de producten en konden rustig onze bedenkingen geven. Er werd echt naar ons geluisterd en alle suggesties en bedenkingen werden genoteerd", zegt Kim. "Ik had een soort 'Tupperware-demo' verwacht en dacht dat het meer 'zitten en kijken' ging zijn. Dus ik was maar al te blij dat we echt mochten rondlopen en snuisteren in de showroom."


Kristl vond de showroom erg uitgebreid en aantrekkelijk door de opstelling in verschillende ingerichte kamertjes. "We kregen telkens de nodige uitleg over de producten en wat de mogelijkheden waren. De decoratie is erg uitgebreid van leuke canvassen tot toffe matjes en opbergdozen. Er zijn ook een heel aantal manden en dozen gemaakt uit vilt. Soms miste ik wel wat praktische aanpassingen zoals deksels op de manden om de inhoud wat te verbergen. Dit werd genoteerd door onze begeleider. Ik vond het super dat je telkens je opmerkingen kon geven en dat men je mening echt op prijs stelde. De producten van de nieuwe collectie zijn op dit moment nog niet in productie en kunnen eventueel nog worden aangepast. Ik ben benieuwd…"

Ook Sally vond het fijn om de nieuwste artikelen te zien en er haar mening over te geven. "Wat we goed en mooi vonden, maar ook wat voor verbetering vatbaar was. Alles werd genoteerd.


We vroegen de dames naar het topstuk uit de nieuwe collectie.
Kim: "Mijn favoriete stuks? Hun nieuwe collectie van meubeltjes in nautical thema + het beddengoed, het walvisrugzakje, de tetradoeken, de tipi tent, de speelgoed kinderwagen, het beddengoed met wolkjes en de autostoel."
Sally: "Ik ga voor de bedsidecrib, een artikel dat ik bij mijn eerste niet had."
Kristl: "Er stonden best veel mooie en handige meubeltjes, waar de serie ‘quadro white’ mijn favoriet is. Een moderne kast met hangrek, plankjes en een legschuif. Er bestaat in deze collectie ook een commode, bureautje, nachtkastje en bedjes. Super, iets voor op onze babylijst! De nieuwe indianentent is ook een echte aanrader. Stevig, mooi en groot genoeg om als ouder samen in te zitten met je kapoenen.

De toekomstige mama's gingen niet met lege handen naar huis. "Om af te sluiten kregen we nog een enorme goodiebag mee, met de nadruk op enorm! In deze zak vonden we een originele, rode paddenstoelzitzak, een eerste vorkje en lepeltje, een stoffen opbergbox, een set kastsloten, een vilten sleutelhanger en een set tetrawashandjes met vrolijk gekleurde rand. We kregen ook een catalogus mee van de collectie op dit moment", vertelt Kristl enthousiast. Ook Mayre, het dochtertje van Sally is helemaal weg van de zitzak.


Kim: "Ik ben naar huis gegaan met het gevoel dat mijn mening er echt toe deed. Ik wou graag al enkele dingen aankopen of op mijn lijst zetten. Maar jammer genoeg moeten we nog wachten..."
Kristl: "De preview die we nu kregen was uitzonderlijk en niet definitief. Childhome werkt nu verder aan de afwerking van de collectie en de productie ervan, zodat ze de nieuwe mama’s en papa’s weer een grote keuze aan kwaliteitsvolle producten kunnen aanbieden. Conclusie: superavond, merk om in het oog te houden en weer inspiratie om ons huisje in te richten voor de nieuwe spruit!!"

Ohja, van de 3 dikke buikjes blijft er nog maar eentje over. Sally beviel op 7 oktober van Myrne en exact 1 dag later kwam Toine in Kims leven. Proficiat!


Meer weten?