Met het Proefjesboek maken kinderen vanaf 8 jaar kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie. Kinderen worden vanzelf onderzoekers, zonde...

Proefkonijn gezocht: Proefjesboek

Met het Proefjesboek maken kinderen vanaf 8 jaar kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie. Kinderen worden vanzelf onderzoekers, zonder gevaar voor eigen leven! Je kunt alle 65 proefjes uit dit boek doen met heel gewone huis-tuin-en-keukenspullen.

"Dat je zelf dingen kunt uitproberen en over dingen kunt nadenken is de beste uitvinding die de mens ooit heeft gedaan. Zo gauw je daaraan begint, is er geen stoppen aan: je blijft onderzoeken en puzzelen. … Dit boek helpt je op avontuur te gaan en de wereld op eigen houtje te verkennen."
Uit het voorwoord van Robbert Dijkgraaf

Met dit Proefjesboek maken kinderen vanaf 8 jaar kennis met natuurkunde, scheikunde en biologie.
* Hoe krijg je een gekookt ei in een fles?
* Kun je een vierkante zeepbel maken?
* Hoe schrijf je een geheim bericht met melk? 
* Kun je kleuren zien die er niet zijn?

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn vanaf 8 jaar dat graag de handen uit de mouwen steekt en gek is op proefjes. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel welk proefje je thuis al uithaalde. Reageren kan tot en met donderdag 10 september. 


PROEFJESBOEK
Arno Verweij
vanaf 8 jaar
16,95 euro
http://www.nieuwezijds.nl/Boek/9789057124518/Proefjesboek/ 

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.