In elke handtas zit een hele wereld, vooral in de handtas van oma. Wat een supertoffe hebbedingetjes zij allemaal meezeult! Ieder spulletje ...

Proefkonijn gezocht: première van OMA'S HANDTAS

In elke handtas zit een hele wereld, vooral in de handtas van oma. Wat een supertoffe hebbedingetjes zij allemaal meezeult! Ieder spulletje heeft zijn verhaal. Herinnering maar ook fantasie. 

‘Oma’s Handtas’, de nieuwste voorstelling van Theater De Spiegel, brengt tassen vol gezellige verhalen, vol leuke momenten tussen baby’s, peuters en oma’s en opa’s. Kleine kinderen komen samen met oudere mensen om een voorstelling mee te maken met live muziek van nu, van toen en van straks. De voorstelling wordt gespeeld in een kinderdagverblijf, maar ook in een rusthuis, huiskamer of cultuurcentrum.


Oude en jonge mensen vinden heden en verleden samen in de tas van oma.
Mama zegt: “Dat mag niet”.
Oma zegt: “Dat mag wel”.
Papa zegt “Houd daar mee op!”.
Opa zegt “Ssst kleintje, hier krijg je wat”.

Getest op Kinderen zkt een oma én kleinkind om samen naar de première van deze voorstelling te gaan op zaterdag 10 oktober om 10u30 of 15 uur. De première gaat door in woonzorgcentrum Sint-Rochus, Albertlaan 2, 3200 Aarschot. Iets voor jullie? Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat het gekste is dat in jouw oma's handtas zit. Reageren kan tot en met zaterdag 26 september.

Na de première toert de voorstelling 'Oma's handtas' geruime tijd en op verschillende locaties, theaterzalen, dienstencentra, rusthuizen, ...  verspreid over Vlaanderen.  


Meer weten?
http://planning.despiegel.com/nl/producties/oma

Foto 
De Spiegel