Gisteren ging animatiefilm GUS in avant-première in Mechelen en vandaag in première op het filmfestival Oostende. Vanaf woensdag kan je GUS ...

Proefkonijn gezocht: familiefilm Gus

Gisteren ging animatiefilm GUS in avant-première in Mechelen en vandaag in première op het filmfestival Oostende. Vanaf woensdag kan je GUS zelf ontmoeten in de filmzaal.

Gus is een schuw vogeltje, alles behalve een durver. Maar grote dromen heeft hij wel. Dan breekt het moment van de grote vogeltrek aan. Darius, die de zwerm al jaren aanvoert op hun lange reis naar het zuiden, krijgt een ongeluk. Al z’n geheime kennis over de route moet hij toevertrouwen aan een opvolger. En dat wordt… Gus! Die wil graag de wijde wereld ontdekken, maar is hij klaar voor zo’n belangrijke opdracht?


Elien mocht de film eind augustus in avant-avant-première gaan bekijken in Brussel. Getest op kinderen, en goedgekeurd! Hier lees je het verslag.Getest op Kinderen zkt een gezin dat, in een cinemazaal naar keuze, wil gaan kijken naar GUS. Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel welke vogelsoort jullie het leukst vinden. Ik zocht net 'vogelsoorten' op Google en wist niet dat er zoveel soorten bestonden! Dus heel benieuwd naar jullie keuzes! Reageren kan tot en met woensdag 16 september.   

GUS wordt vanaf 16 september vertoond in: UGC (Antwerpen), Kinepolis (Antwerpen, Hasselt, Leuven, Brugge, Oostende, Kortrijk, Gent, Brussel), Utopolis (Mechelen, Turnhout), Euroscoop (Genk, St. Niklaas, Lanaken, Maasmechelen), Studio Skoop (Gent), Aventure (Brussel), Roxy Theatre (Koersel), Palace (Aalst), Cinema Albert (Dendermonde), Cinema Central (Ninove), Cinema (Koksijde), Cinema De Keizer (Lichtervelde).


Meer weten?
http://www.jekino.be/nl/filmcatalogus/interne_films/gus-4496.html/extras 

Kleurplaat GUS
http://www.jekino.be/echo_files/4801-xx-srcBestand.pdf