Elke mama en papa ervaart dagelijks hoe zwaar en vermoeiend het is om met een Maxi-Cosi rond te lopen. Dat is vanaf nu verleden tijd!  

Proefkonijn gezocht: Cocobelt

Elke mama en papa ervaart dagelijks hoe zwaar en vermoeiend het is om met een Maxi-Cosi rond te lopen. Dat is vanaf nu verleden tijd! 

Dagelijks van en naar je auto, naar de oppas, de kinderopvang, je ander(e) kind(eren) naar school brengen en halen, even de winkel binnen lopen, ... Je lieveling ligt dan zalig in de Maxi-Cosi. Maar het is best vermoeiend voor papa en mama om die Maxi-Cosi de hele tijd te dragen. Toen Elien en Lore nog in een Maxi-Cosi pasten, voelde ik het toch: vermoeide armen of last van m'n rug. Zo'n gevulde Maxi-Cosi is een héél gewicht!

Manon Corts ervaarde net hetzelfde. Ze werd op 24 oktober 2013 mama van kleine Colin. "Ik was de gelukkigste moeder op aarde, maar ondervond wel een probleem. Colin tillen in een babyautostoeltje vond ik heel erg zwaar en dagelijks liep ik meerdere malen tegen dit probleem aan. Ook op vakantie. Op het vliegveld kwam ik op het idee om een hulpmiddel te bedenken dat het voor elke ouder veel makkelijker zou moeten maken om met je babyautostoeltje te lopen. Er moest een oplossing komen voor mij en voor alle ouders", vertelt ze enthousiast.

Manon werkte het idee verder uit, deed onderzoek, liet ontwerpen en prototypes maken en ging testen. Het resultaat? De Cocobelt, genoemd naar zoontje Colin Corts. Zwaar en pijnlijk tillen wordt comfortabel dragen met gemak.


Vanaf nu dus geen gedoe meer met het in- of uitklappen van kinderwagens voor die kleine stukjes lopen. Geen vermoeide of pijnlijke armen meer met het dragen van je babyautostoeltje, want je bevestigt de Cocobelt binnen een paar seconden eenvoudig aan het babyautostoeltje en draagt deze vervolgens veilig en comfortabel als een tas over je schouder. Liefdevol bedacht en gedragen! Maar of zo'n riem wel veilig is? Ja hoor, veiligheid was voor Manon uiteraard het meest belangrijk. Daarom is de klick-buckle van Cocobelt uitgebreid getest door Tüv Rheinland en Bureau Veritas, en heeft de Cocobelt een CE-keurmerk.


De Cocobelt is handgemaakt van kwaliteitsmaterialen, getest op veiligheid, eenvoudig in gebruik en ziet er fantastisch uit! Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar enkele proefkonijntjes en de Cocobelt uit te proberen. Getest op Kinderen zkt 3 kleine proefkonijntjes die nog in een Maxi-Cosi passen. Mag jouw baby gezien worden? En ben je benieuwd hoe je de Maxi-Cosi veilig en comfortabel als een tas over je schouder kan dragen? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld de naam en leeftijd van je lieveling en vertel wat jij het vervelendste vindt aan het dragen van de Maxi-Cosi. Vermeld ook welke van de 3 kleuren jij het leukst vindt! Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 4 oktober.

Poppenmama Lore zeult ook hele dagen rond met een zware Maxi-Cosi. Ze was erg benieuwd naar de nieuwe Cocobelt.


En ja hoor: Lore is alvast erg enthousiast! Ze heeft beide handjes vrij, haar armpjes zijn minder vermoeid en pijnlijk en de Cocobelt zit erg comfortabel. Wat denken jullie? Ook benieuwd?


De Cocobelt is verkrijgbaar in 3 kleuren: black, mint en aztec én hangt voor 19,95 euro al aan jouw Maxi-Cosi.


Meer weten?
https://www.cocobelt.com/be/

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.