Deze herfst lanceert Stokke twee nieuwe Style Kits voor de luxueuze kinderwagens, geïnspireerd op prachtige herfsttinten.

Prachtige herfsttinten

Deze herfst lanceert Stokke twee nieuwe Style Kits voor de luxueuze kinderwagens, geïnspireerd op prachtige herfsttinten.

Struinen door de bladeren, frisse lucht en prachtige kleuren… Het najaar voorspelt heerlijk weer om te wandelen in de natuur. Bovendien hangt er deze herfst iets speciaals in de lucht. Stokke biedt namelijk twee nieuwe kleuren aan, Burgundy en Olive, die mooi bij de tinten van het seizoen passen. Welke je ook kiest, jij en je kindje lopen er deze herfst extra klassevol bij.Burgundy: deze intense, ingetogen kleur staat voor romantische elegantie en is gemakkelijk te combineren met het kleurenaanbod zoals Beige Melange, Black Melange en Brown. Burgundy is rustiek en ‘sophisticated’ tegelijk.
Olive: deze veelzijdige aardetint is avontuurlijk en chic. Wandel door de bossen als ton-sur-ton of maak een fashion statement in de stad.
De Stokke® Stroller Style Kit is vanaf 5 oktober, bij een beperkt aantal retailers, verkrijgbaar voor 119 euro. In die prijs zijn een kap met klep, bekleding voor de onderzijde van de seat en veiligheidsbeugel inbegrepen. De Style Kit Burgundy past op het zitje van de Stokke® Xplory®. De Style Kit Olive past op zijn beurt op het zitje van de Stokke® Trailz™.Meer informatie of verkooppunten?

Foto's?
Stokke