Na een zoektocht van meer dan drie maanden, heeft Kinder® Chocolade de vier vrolijkste kindergezichtjes van België gevonden. Alicia, Marilou...

Nieuwe Kinder®-gezichtjes

Na een zoektocht van meer dan drie maanden, heeft Kinder® Chocolade de vier vrolijkste kindergezichtjes van België gevonden. Alicia, Marilou, Naim en Tea zullen vanaf januari 2016 op de verpakkingen prijken in plaats van het iconische jongetje. 

Sinds begin mei konden ouders via de website van Kinder® Chocolade een foto van hun zoon of dochter insturen om zo kans te maken om het gezicht te worden van hun favoriete chocolade. Daarnaast konden ze ook meedoen tijdens de fototour van Ketnet-presentatrice Maureen, die in Antwerpen en De Panne de vrolijkste kinderen kiekte.

In totaal waagden liefst 1330 Belgische kindjes tussen 3 en 8 jaar hun kans om het bekende Kinder-jongetje tijdelijk te vervangen. Het was dan ook geen makkelijke opdracht om uit al deze gezichtjes te kiezen, maar uiteindelijk kwamen er 4 jonge winnaars uit de bus. Ze kregen elk een professionele fotoshoot om de foto voor op de verpakking te maken én een weekend weg voor het hele gezin naar een Center Parcs naar keuze.

Alicia Alardo – 4 jaar – Heusden-Zolder

Mama Katia Carofiglio over haar winnende dochter: “We kwamen de wedstrijd toevallig tegen op internet en vonden het een leuk initiatief, maar stonden er nooit bij stil dat Alicia ook écht zou kunnen winnen. Het was dan ook een leuke verrassing dat ze eerst al als winnaar van de week uit de bus kwam. Dat ze nu ook écht op de verpakking zal verschijnen, maakt het wel speciaal. Ik weet niet in hoeverre ze zelf al beseft wat er allemaal gebeurt. Er overkomen haar ook allemaal nieuwe dingen, zoals de fotoshoot, maar ze lijkt het in ieder geval wel leuk te vinden. Vooral de make-upsessies zijn blijkbaar helemaal haar ding. Benieuwd wat ze er later van vindt.


Marilou Hermand  – 5 jaar – Colfontaine

Ook aan het huis van Marilou is iedereen blij met haar winst. “Ik ben heel blij! Kinder is mijn lievelingschocolade. En die van papa!
We hadden nooit gedacht dat Marilou de wedstrijd zou winnen, maar natuurlijk zijn we heel fier. We zijn grote fans van Kinder en verzamelen ook alle figuurtjes van Kinder Surprise”, zegt Olivier Hermand, de papa van Marilou.


Naim Ajroudi – 4 jaar – Evere

Net als alle kinderen zijn we fan van Kinder dus dachten we bij het inschrijven: ‘waarom ook niet?’. We zijn heel blij dat hij gewonnen heeft. Naim kijkt nu al elke dag op de verpakkingen om te zien of zijn gezichtje er al op staat”, aldus Laurie Lerias, mama van Naim. 


Tea Goetghebuer – 7 jaar – Brussel

Tea Goetghebuer kan haar geluk niet op: “Ik ga het aan al mijn vriendinnetjes op school vertellen! Het zijn mijn favoriete chocolaatjes. Ik zou er tonnen van kunnen eten!Meer weten? 
http://www.kinder.be/