Woensdag werden we uitgenodigd voor de lancering van de tweede collectie van de samenwerking tussen Bugaboo en Diesel. Elien en Lore mochten...

Bugaboo by Diesel: creativiteit en rebelse spirit

Woensdag werden we uitgenodigd voor de lancering van de tweede collectie van de samenwerking tussen Bugaboo en Diesel. Elien en Lore mochten mee. Dressed to get dirty!

We fietsten woensdag tussen de regenbuien door naar Linkeroever. Kunst Aan De Stroom, we waren er nog nooit geweest. Wat een prachtige locatie! De evenementenzaal bleek al snel de ideale locatie om de nieuwste Bugaboo voor te stellen: uniek, stijlvol en een tikkeltje rebels, net zoals de Bugaboo by Diesel. Bugaboo International is een Nederlands designbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van mobiliteitsproducten. Bugaboo is gekend om haar innovatieve en baanbrekende design van kinderwagens. Deze kinderwagens zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, maar ook gemaakt om jaren mee te gaan. Duurzame materialen en kwalitatieve stoffen. Schokken worden perfect opgevangen door het soepele veringsyteem. Je stuurt altijd makkelijk met één hand en je kunt moeiteloos 360° draaien. En... ze zien er nog superleuk uit ook!

Nietsvermoedend wat hen te wachten stond, namen Elien en Lore plaats in het decor van de campagne van de allernieuwste Bugaboo.


Zelfs de meest fashionable ouders komen regelmatig terecht in soms hilarische, maar vaak ook bijna ondraaglijke situaties. Om deze grappige en soms hectische kant van het ouderschap te illustreren, nodigde Bugaboo een aantal kinderen uit op de set van hun laatste campagne, waar zij met verfflessen hun creativiteit de vrije loop mochten laten gaan. Samen creëerden zij zo de achtergrond van de campagne shoot, gekleed in hun stoere Diesel kids jeans.


Bugaboo lanceert dit najaar de tweede collectie van hun samenwerking met Diesel! Beide merken bundelden de creativiteit en rebelse spirit en het resultaat is een collectie waarbij het DNA van het iconische lifestylebrand als uitgangspunt is genomen: Denim. Twee nieuwe wagens maken hun entree, deze keer met een complete make-over van Bugaboo's all-terrain wagen, de Bugaboo Buffalo, en een los verkrijgbare aanvullende bekledingset voor de Bugaboo Donkey. 


Deze keer ligt de focus op Diesels denim heritage. De Bugaboo by Diesel Denim collectie is tijdloos cool door een washed en speciaal behandelde denim. Deze is met de hand gescheurd, vervaagd en beklad met verfspatten in verschillende denim tinten. Na verloop van tijd vervaagt de denim, net zoals je favoriete jeans. Met deze Bugaboo by Diesel collectie trek je als echte denim liefhebber sowieso de aandacht.


De Bugaboo Buffalo by Diesel wordt geleverd met een blauw geanodiseerd frame, een washed denim zonnekap, wieg en zitting en vele nieuwe, coole details. Het centrale punt van de wagen is voorzien van de kenmerkende klinknagel zoals je deze ook vindt op je Diesel jeans. De velgen zijn blauw zodat de denim stof nog beter tot zijn recht kom. De handbewerkte stof met verfspatten geeft elke wagen een unieke look. De zwarte leder-look details op het handvat en de zitting versterken het rebelse Diesel gevoel. Leuk zijn de verschillende knipoogjes naar een jeansbroek: de rits, het zakje, de knopen, ...


De Bugaboo by Diesel Denim Collectie is ook verkrijgbaar als losse aanvullende bekleding set voor de Bugaboo Donkey. Deze set bestaat uit een uittrekbare zonnekap en een dekje voor de reiswieg, gemaakt van dezelfde washed denim.

Met coole accessoires maak je je Bugaboo af en daarom werd de denim tas met leren details, die je eenvoudig om de duwstang van de Bugaboo Buffalo hangt, toegevoegd aan de collectie. Inclusief functionele binnenzakken voor on the go ouders. Om je wagenarenaal compleet te maken is er een special-edition by Diesel seatliner, voetenzak, parasol en muggennet in de camouflageprint van de eerste Bugaboo by Diesel collectie.


Tijdens de presentatie van de nieuwste Bugaboo, mochten de kinderen in een andere ruimte aan de slag. De mama's hadden al zo'n flauw vermoeden wat daar gebeurde... 


En ja hoor, Elien en Lore waanden zich in de reclamecampagne van de allernieuwste Bugaboo. Ze mochten overal schilderen: op de vloer, op de muren, op de boeken, op de stoelen, op de kast, ... Ge-wel-dig vonden ze dat! 


Na een kleine opfrisbeurt, zagen de meisjes het uitgebreide buffet staan. Wat zag dat er allemaal heerlijk uit. De meisjes maakten met elkaar één afspraak: we willen van alles minstens één keer proeven.


En dat deden ze ook.


Voor we terug naar huis gingen, kozen de twee poppenmama's de mooiste buggy uit. Lore ging voor de eerste Bugaboo by Diesel collectie, de military-inspired Bugaboo by Diesel Cameleon3. Die blijft trouwens ook verkrijgbaar in de winkels. Elien ging voor de nieuwe collectie. Die is vanaf oktober verkrijgbaar.


Ik mocht nog even voor de camera enkele vraagjes over gênante situaties met de kindjes beantwoorden. Kun je geloven dat ik me niet meteen een concrete situatie kon herinneren? Er zijn zoveel gênante situaties! Ik heb dan maar verteld over de talloze keren dat Lore weigert om in de Colruyt aan de kassa van kar te veranderen. Ze blijft dan koppig in het zitje in onze kar zitten. Als alle boodschappen overgeladen zijn in de nieuwe kar en ik naar de kassa moet, blijft ze vaak heel koppig zitten, omdat ze haar kar niet mag houden. Tot de volgende klant dan aanstalten maakt om met haar weg te bollen... Dan is het oké en wisselt ze graag van kar. 

Onderweg naar huis kon ik me nog wel wat andere situaties voorstellen: die keer dat Elien aan zee, na een loopwedstrijd, haar medaille mocht afhalen en het op een huilen zetten toen de medaille om haar nek werd gehangen. Ze had veel liever die beker gewonnen! Of die keer dat Elien zei 'dat die mijnheer een oorbel in zijn oor had en dat oorbellen eigenlijk toch voor meisjes zijn'. Je weet wel, zo luid dat 'die mijnheer' dat zeker hoorde! Of die keer... Komen jullie soms ook gênante situaties tegen? Parenting isn't always glamourous, at least your stroller can be.


 

Verkooppunten vind je op www.bugaboo.com/NL/en_NL/store-locator.
* de complete Bugaboo Buffalo by Diesel Denim: 1 299 euro
* de aanvullende bekledingsset voor de Bugaboo Donkey: 169,95 euro
* de zonnekap voor de Bugaboo Donkey: 109,95 euro
* de Bugaboo by Diesel denim tas: 149,95 euro


Meer weten?
www.bugaboo.com

Foto's?
Oona, http://oonablog.com/
Eigen foto's