Woody is dé familiecollectie die zowel ukjes als hun ouders en grootouders kleedt. Het kloppend hart van deze Family lijn zijn de gekke dier...

Proefkonijn gezocht: nieuwe Woody-collectie

Woody is dé familiecollectie die zowel ukjes als hun ouders en grootouders kleedt. Het kloppend hart van deze Family lijn zijn de gekke dieren met hun lichtgevende ogen. Deze winter zorgen het schaap, de orang-oetan en de vleermuis voor leven in de brouwerij. Eén van onze proefkonijntjes mag de collectie ontdekken én uittesten.

Als er één dier geassocieerd wordt met absolute zachtheid, is het wel het schaap. De Woody schaapjes zijn beestjes met best wat pit. De meisjes laten hun wol in W-vormige figuurtjes scheren bij de kapper terwijl hun vriendjes een dansje ten beste geven. Het stylistenteam van Woody vertaalde dit thema in zachte pasteltonen zoals lila, lichtblauw, watergroen en licht chiné-grijs, heel verrassend voor een collectie die gekend is om haar felle kleuren.


Wie dacht dat apen alleen maar van tak naar tak slingerden en bananen aten, vergist zich. De orang-oetans van Woody staan borg voor een fonkelende sterrenhemel. Hoe ze dat doen? Elke ochtend verzamelen deze pientere apen de sterren en de maan en blinken die vlijtig op zodat ze ’s avonds weer fonkelen aan de hemel. Dit kleurige thema draait rond oranje, geelgroen, paars en donkerpaars dat geïnspireerd is op graffiti in hartje Gent, de roots van Woody. De kleuren worden verwerkt in een ringelle streep die in verschillende breedtes gebreid is, een technisch huzarenstukje.

Vleermuizen houden van de nacht. Overdag hangen ze ondersteboven te slapen, maar zodra de duisternis valt, komen ze uit hun grot. Vleermuizen zijn echte stuntvliegers: ze zien niet en toch slagen ze erin om rakelings langs hindernissen te scheren. Maar voor ze het feilloos vliegen onder de knie hebben, moeten de junior bats op stage. Helmen zijn een must want botsingen zijn niet van de lucht. Dit thema kleurt zich in groen en donkergroen, fel koraalrood, bordeaux en turkoois blauw. Een mooi herfstpalet met fellere en mildere tinten.


De dierenprints vormen de rode draad doorheen het aanbod voor kinderen en volwassenen. Pyjama’s, slaapkleedjes en homesuits zijn uitgevoerd in zachte materialen. T-shirts in 2X2 rib flirten met de bovenmode. Nieuw zijn de pyjama’s van superzachte flanel die in alle maten van de Woody Family collectie verkrijgbaar zijn. Voor de meisjes zijn er pyjama’s met oversized schouders, voor de jongens modellen met een officierskraagje. De onesie die vorig jaar zijn intrede deed bij Woody, is nu niet meer weg te denken uit de collectie. Voor de meisjes en jongens van 2 tot 16 zijn de modellen in single jersey uitgevoerd. 


De dierenthema’s reiken verder dan night- en homewear. Voor de kleintjes is er een uitgebreide baby-uitzet, van slaapzakken in verschillende maten, over slabbetjes, mutsen, knuffels, sokjes en pantoffels tot badcapes en wikkeldekentjes. Voor kinderen en volwassenen zijn er dekbedovertrekken in hoogwaardig flanel, met geweven ruiten in prachtige kleurencombinaties, met of zonder een dierenmotief. Kussenovertrekken, plaids, pantoffels, badhanddoeken, mokken en placemats zorgen ervoor dat Woody alomtegenwoordig is in huis. 

Nieuw binnen de Woody collectie is de Girlzzz lijn die zich richt tot kleine meisjes en hun tienerzussen die een portie glamour best weten te smaken. Kleine meisjes spiegelen zich graag aan sterren uit de muziekwereld, de “moderne prinsessen” van vandaag. Fonkelende sterren en libellen creëren een sfeer tussen Beyoncé en Alice in Wonderland. Opschriften zoals “Hello Dreams”, “Shine & Bright”, “Wild&Free” en positieve boodschappen zoals “Enjoy the little things” spreken voor zich. De Girlzzz collectie splitst zich uit in twee thema’s: de ster in een blauw kleurenpalet en de libelle in roze. Grafische all-over prints en aaibare flockprints krijgen vorm in hippe onesies, vlotte joggingjasjes met een grote kap en schuine rits, comfortabele joggingbroeken en tunieken met leggings. Oversized tops ogen supercool terwijl de jasjes en een sweater in fake fur de glamourgirl in elk meisje wakker maken.

Voor baby’s van 0 tot 12 maanden heeft Woody dan weer een schattige en knuffelzachte collectie voor jongens en meisjes. Dit seizoen draait de collectie rond twee motieven: een beertje voor jongens en meisjes en een hartje voor “minigirls only”. De collectie is uitgevoerd in pastelblauw, chiné grijs en poederroze, met strepen en stipjes. De materialen zijn heel aaibaar en huidvriendelijk: dubbelzijdige teddy, fluweel en lycrakatoen dat een speciale behandeling onderging om nog zachter te zijn. De Mini Woody collectie bestaat uit kruippakjes met voetjes, tweedelige pyjama’s met of zonder voetjes, jasjes met berenoortjes, outdoor pakjes, mutsen, sjaals en wantjes en krabwantjes. Bijhorende slaapzakken, dekbedovertrekken, kussenslopen, plaids, pantoffels, een overtrek voor het verschoonkussen en het “engelnestje” voor de autostoel vormen ideale geboortegeschenken. 

Voelen je tieners zich te groot voor de gekke dieren of flashy kleuren? Maar zweren ze wel bij de zachtheid en het comfort van Woody? Woody with an Attitude is zo’n vlotte lijn voor late tieners en twintigers die ook in de slaapkamer hun cool willen bewaren. Sommige stukken lenen zich ook best buiten de slaapkamer, zoals de oversized tops met V-kraag en brede tailleband die “a touch of seventies” uitstralen. Eenvoudige, korte jurken in streepmotief, joggingpantalons en gestreepte tops ogen heel casual en worden gecombineerd met kamerjassen met kap en kimonosluiting of zonder kap met ritssluiting. 


Bij het zien van de collectie, zou je al zin krijgen om in pyjama met een warme chocomelk de zetel in te duiken. Heerlijk, samen cocoonen in pyjama, kamerjas of onesie.

Eén van onze proefkonijnen mag de warme chocomelk al klaarzetten. Want Getest op Kinderen mag deze geweldige collectie uittesten. Hiervoor zoeken we 1 jongen van 0 maanden tot 16 jaar. Felle kleuren, zotte dieren of liever vlot en cool? Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welk Woody-beestje jij het allerleukst vindt en waarom. Reageren kan tot en met zondag 16 augustus. 


Meer info?
http://www.woody.be/

Foto's?
Woody