Morgen is het 1 september. De eerste schooldag. En misschien voor jou ook wel de ALLEReerste schooldag? Net als Dorus.

Proefkonijn gezocht: Hoera naar school!

Morgen is het 1 september. De eerste schooldag. En misschien voor jou ook wel de ALLEReerste schooldag? Net als Dorus.

Ga jij morgen voor het eerst naar school? Dorus ook! Op school valt van alles te beleven en Dorus vindt het reuzespannend. Dit vrolijke prentenboek vol prachtige illustraties is zeer geschikt om voor te lezen.

In dit nieuwe avontuur van Dorus gaat hij voor het eerst naar school. Op school valt van alles te beleven en Dorus vindt het reuzespannend. Dit vrolijke prentenboek vol prachtige illustraties is zeer geschikt om voor te lezen.

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn dat morgen voor het eerst naar school gaat. Begin jij morgen aan dat nieuwe hoofdstuk? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat je verwachtingen zijn voor die allereerste schooldag. Reageren kan tot en met woensdag 2 september. 


HOERA NAAR SCHOOL!  
David Melling 
< 3 jaar  
12,99 euro
http://www.wpg.be/hoera-naar-school

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.