In deze Week van de Borstvoeding zetten we borstvoeding graag extra in de kijker. Het is belangrijk dat je altijd én overal borstvoeding kan...

Proefkonijn gezocht: discreet borstvoeding geven

In deze Week van de Borstvoeding zetten we borstvoeding graag extra in de kijker. Het is belangrijk dat je altijd én overal borstvoeding kan geven, zonder je te moeten wegsteken. We zoeken een mama én proefkonijntje om de blouse van Mammae, ideaal om discreet te voeden, te testen.

Borstvoeding kunnen geven is een voorrecht. Het is belangrijk dat je ervan kan genieten, zowel jij als je baby. Altijd én overal. Dat is niet altijd even evident. Het Belgische merk Mammae heeft een uitgebreide collectie om discreet te voeden.

Het allerbekendste product uit hun collectie is ongetwijfeld de innovatieve borstvoedingsbeha. Deze elegante, maar comfortabele beha vereenvoudigt het discreet borstvoeden voor mama's. Borsten moeten niet ontbloot worden. Borstvoeden kan discreet. 1 op 4 borstvoedende mama's in België draagt zo'n Mammae.


Maar er is meer... de zwangerschaps- en borstvoedingskledinglijn met een uniek sluitsysteem. De beha's, Mammae Mystery en de kleding, Mammae Moments zijn ingenieuze ontwerpen waarmee je overal discreet kan voeden op eender welk moment. Bovendien is Mammae op en top vrouwelijk zodat je overal stralend voor de dag kan komen. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je baby.

De blouse van Mammae is een absolute aanrader voor iedere mama. Je kan met deze blouse/top alle kanten uit en je elke stijl aanmeten. Chique met jasje en losse broek, casual op een jeans of lekker relaxen in combinatie met de broek van de homewear/pyjama. De vrouwelijke snit zorgt ervoor dat je overal schittert.


Deze blouse met korte mouwen is superzacht en elastisch. De kruising over de borst geeft je een prachtig decolleté. De top is ook mooi bij een zwaardere boezem. De typische Mammae opening geeft je kleintje via de discrete opening of via de omslag toegang tot je borst. Je buik blijft bedekt tijdens het voeden. En superhandig: deze top heeft een slim systeem om te weten aan welke borst je de volgende voeding moet starten.

Getest op Kinderen zkt een mama én een proefkonijntje die volop genieten van borstvoeding om deze blouse (maat S) te testen. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld jullie namen en vertel wat jullie het allerfijnst vinden aan de borstvoeding. Reageren kan tot en met woensdag 12 augustus.


Meer info?
http://www.mammae.be

Foto's?
Mammae


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dat kost 4 euro. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.