Childhome levert alles wat je nodig hebt om je babykamer volledig in te richten én alles om op stap te kunnen gaan met je kind. Dit Belgisch...

Proefkonijn gezocht: bolle buikjes

Childhome levert alles wat je nodig hebt om je babykamer volledig in te richten én alles om op stap te kunnen gaan met je kind. Dit Belgisch merk stelt veiligheid, comfort en design steeds voorop en wil weten wat jij belangrijk vindt. Daarom organiseren ze een panelgesprek met aanstaande mama's en papa's.

Childhome heeft twee ijzersterke merken: Childwood en Childweels. Childwood levert alles wat je nodig hebt om de babykamer volledig in te richten: prachtige baby- en kinderkamers, allerlei fantastisch meubilair en praktische accessoires, de beste veiligheidsproducten en uitermate zacht textiel. Met Childweels ga je veilig en uiterst comfortabel op stap: innovatieve kinderwagens, handig op te bergen reisbedjes, comfortabele relaxen en nog veel meer.

De nieuwe collectie 2016 is klaar om ontdekt én getest te worden door mama's, papa's en hun bengels. Childhome wil de collectie graag aan je voorstellen. Tegelijk vindt Childhome het ontzettend belangrijk om te weten wat die mama's, papa's en lieve kinderen vinden van de producten. Heb jij een concrete visie, leuke ideeën én zin in een interessante, gezellig babbel? 


Getest op Kinderen zkt 3 bolle buikjes met een mening voor de inspiratieavond op maandag 24 augustus bij Childhome in Kontich.

Wat verwacht Childhome van jou?
* een leuke babbel 
* je ervaringen en ideeën 
* je visie om de toekomstige collecties nog beter te maken

Wat mag jij verwachten van Childhome?
* een gezellige avond
* een hapje en een drankje
* een exclusieve blik in de nieuwe collectie 2016
* een leuke goodie bag om mee naar huis te nemen

Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en je vermoedelijke bevallingsdatum. Reageren kan tot en met dinsdag 11 augustus. 


Meer info?
www.childhome.com

Foto's?
Childhome