Alles begon met de ontwikkeling van één speelmeubel: Arthur. Al snel werden nog meer producten gecreëerd waardoor Arthur stap per stap veel ...

Mooi, stijlvol, duurzaam én tijdloos

Alles begon met de ontwikkeling van één speelmeubel: Arthur. Al snel werden nog meer producten gecreëerd waardoor Arthur stap per stap veel vriendjes kreeg. Getest op kinderen mocht één van de speelmeubels uittesten: Meegroeibank Willem.


Het Belgisch merk Arthur and Friend staat voor design, kunst, duurzaamheid én degelijkheid. Arthur heeft een mooie reeks van speelmeubelen. Eén voor één handgemaakt in België én met duurzame vooraf geselecteerde materialen. En weet je wat er zo geweldig aan is? Dat alle meubeltjes multifunctioneel zijn.

Getest op kinderen mocht Meegroeibank Willem uittesten. Lang moesten we niet zoeken naar een kandidaat. Lore wilde de bank ab-so-luut op haar kamer. Het meubel zit mooi ingepakt in een kartonnen doos, stevig omwikkeld met plastic folie.

Wat leuk! Op de doos krijg je leuke tips voor hergebruik. Je kan de doos transformeren tot een robot door de armsgaten uit te drukken. Met verschillende dozen kan je een kamp boven of je kan er een kijkdoos van maken. Leuke tips! Deze doos vliegt dus niet bij het oude papier, zoals andere andere!


Op dit moment kan de doos Lore echt niet boeien, de doos moet open... en snel! Het bankje zit mooi ingepakt in de doos. En het is één stuk. Er moet niet geknoeid worden met een schroevendraaier en vijsjes. Gelukkig maar, want papa is niet thuis! Gewoon het bankje uit de doos, een plekje kiezen op de kamer en klaar. Deze Willem is rood-roos, maar bestaat ook in vele andere kleuren: mint-geel, mint-blauw, mint-rood of speciale Tom Schamp uitvoering.


Dit bankje heeft mogelijkheden zat: als bankje, poppenbedje (in combinatie met een 2de Willem) of omgekeerd ook als eet-, teken- of speeltafel (in combinatie met een Carlito stoeltje). Het bankje is niet ontzettend groot (B 66 cm x H 33 cm x D 33 cm) en past dus perfect op iedere kinderkamer. Lore en ik zochten een geschikt plaatsje op haar kamer. 'Tussen Winnie en Igor, mama?'

Hopsa, het bankje staat al op z'n kop. En ook zo vindt Lore het helemaal goed. Nu boekjes lezen! Wat zit dit comfortabel! Er is voldoende plaats voor een (of meerdere) popjes of een grote zus?

Volgens de website van Arthur and friends kan je van 2 meegroeibankjes een poppenbedje maken. Lore heeft er zelfs geen 2 voor nodig. Met eentje lukt het ook perfect!En als je dan héél even niet kijkt... héél even maar... vliegt de pop eruit en kruipt Lore erin. Een klein bankje, dacht ik.

 

Ook grote zus kwam eens piepen wat we allemaal aan het uitspoken waren. 'Wat een leuk bankje, mama! Mag ik er ook op zitten?' Dan kunnen we meteen even uittesten of er nog plaats is voor een grote zus. Mama dacht nooit dat het zou lukken: 2 meisjes op het bankje. Maar ja hoor. Het bankje lijkt wel klein, maar is dat helemaal niet. 2 kleuters passen er gemakkelijk op. De meisjes installeren zich en beginnen aan een boekjesmarathon. Samen op de bank... Dat is pure romantiek!
 

Mooi, stijlvol, duurzaam én tijdloos. 

Meegroeibank Willem kost 145 euro en kan besteld worden via de website van Arthur and friends. Levering in België is gratis.
 

Meer info?
http://www.arthurandfriends.be/catalogus