In mei gingen mama Sally en Mayre, samen met Elien en ik, naar het hoofdkantoor van Brantano. Mayre koos er een paar Clarks-schoentjes om de...

Met Clarks door de zomer

In mei gingen mama Sally en Mayre, samen met Elien en ik, naar het hoofdkantoor van Brantano. Mayre koos er een paar Clarks-schoentjes om de zomer in te vliegen. Zouden haar schoentjes de zomer doorstaan hebben?

Mayre koos voor de Softly Nia Fst F - lage schoen - blauw. Binnenvoering, binnenzool en bovenmateriaal zijn van leder. De zool zelf is van rubber. Het was even zoeken naar de juiste maat, maar na professioneel advies van een Clarks-medewerkster zaten de schoentjes als gegoten en kon Mayre op stap.

Mayre showde haar nieuwe schoentjes de volgende dag meteen aan papa. Hij vond ze ook heel mooi. Tijd om ze aan te trekken en te testen!

"In het begin zei Mayre af en toe 'auw' toen ze haar schoentjes aanhad. Ik deed ze dan wat losser. Al snel kende Mayre de velcro-sluiting zelf. Ook de 2de dag deden haar voetjes wat pijn in de schoentjes. We hebben ze dan maar uitgedaan."


Op dag 3 speelde Mayre vrolijk in 't Bos, het buitenverblijf van haar grootouders. En dat deed ze zonder ook maar één keer 'auw' te zeggen. Ze speelt en loopt vrolijk. Het was even wennen, maar haar schoentjes zitten nu prima. Oef! Mayre en haar schoenen worden onafscheidelijk en gaan samen de zomer tegemoet. De schoentjes krijgen het zwaar te verduren: lopen, fietsen, springen, schuiven, werken, dansen, boodschappen doen, naar de kermis, ... Het lukt allemaal!




Ondertussen zijn we bijna aan het eind van de zomer. En de schoenen worden nu stilaan te klein. "Ineens kregen haar voetjes een groeischeut! Ik ben blij dat ik in mei de grootste maat genomen heb. De schoentjes zijn ook zeer makkelijk schoon te maken, ideaal voor mama en papa. Wij zijn zeer tevreden!" De schoenen zullen het einde van de zomer nog halen! "Je ziet duidelijk dat ze gedragen zijn. Vooral de tippen van de schoenen hebben afgezien, die zijn goed gekrast." Met de Clarks-ervaring die Sally en Mayre rijker zijn, zouden ze dezelfde schoentjes kopen. Zomer geslaagd!


Meer info?
http://www.brantano.be/nl/meisjes/clarks
http://www.brantano.be/nl/jongens/clarks