Nog tot en met zondag 30 augustus dompelt Tour des Sites je onder in een nieuwe wereld, een wereld vol visuele en geluidseffecten. Je ziet d...

Klank- en Lichtspel in de grotten

Nog tot en met zondag 30 augustus dompelt Tour des Sites je onder in een nieuwe wereld, een wereld vol visuele en geluidseffecten. Je ziet de Grotten van Han op een totaal andere manier.

Ga het griezelige schemerdonker van de Grotten van Han binnen. Plots komt het decor tot leven en baad je in een stortvloed aan beelden en geluiden. Tour des Sites dompelt je onder in een nieuwe wereld. De unieke show duurt ongeveer 1 uur en laat je op een totaal andere manier kennismaken met de Grotten van Han aan de hand van spectaculaire 3D-effeccten en prachtige beelden.

De show is gecreƫerd rond een historisch-fantastisch verhaal en is gebaseerd op de videomappingtechniek. Via een originele invalshoek leer je de geschiedenis en de legendes van de site ontdekken.

Volwassenen betalen 18 euro (online: 14 euro), kinderen 12 euro (online: 10 euro). De parking is gratis. Deelnemen kan iedere avond tussen 19u30 en 22u30 tot het einde van het zomervakantie. Elke 20 minuten vertrekt een groep.Meer info?
http://www.grotte-de-han.be/nl

Foto?
Grotten van Han