Nu kort het echt. Nog 5 keer slapen en we gaan weer naar school. Vanaf vandaag beginnen ook bij ons thuis de voorbereidingen. Straks gaan we...

Goedgemerkt terug naar school

Nu kort het echt. Nog 5 keer slapen en we gaan weer naar school. Vanaf vandaag beginnen ook bij ons thuis de voorbereidingen. Straks gaan we op de lijsten kijken in welke klas Elien zit en maken we kennis met haar juf. En dinsdag? Dan starten wij het schooljaar goedgemerkt!


Boekentassen, jassen, schoenen, brooddozen, drinkflessen, koekjesdozen, fruitdozen, sjaal, muts, handschoenen, helm. Er is zoveel dat je op school kwijt kan spelen. Tenzij... je alles goed labelt. Dan weet de juf of meester die je spullen vindt onmiddellijk van wie ze zijn. En goed labelen dat kan met de Goedgemerkt-producten. 

Wij testen dit schooljaar het Starterspakket van Goedgemerkt. In dit basis pakket zitten alle labels die je nodig hebt:
- 30 kleine naamstickers in één kleur
- 30 instrijklabels met symbooltje
- 20 transparante schoenlabels om over je naamsticker te plakken, genoeg voor 10 paar schoenen 
- 1 tassenhanger
- duidelijke gebruiksaanwijzingen 

Het aanmaken gaat bijzonder vlot. Het moeilijkste is nog het kiezen. Je kiest een kleur, een lettertype, een symbooltje en je eigen tekst. Je kan uit meer dan 60 leuke symbooltjes kiezen: hartje, olifant, bloem, vlinder, paard, poes, aap, auto, ster, ... Kiezen, dat kunnen wij niet goed. Alle symbooltjes zijn leuk. Gelukkig zat er ook een konijntje tussen, ideaal voor onze proefkonijntjes!

 
Omdat kleine zus in november ook naar school gaat, en we geen strikte onderverdeling maken in onze brood- en koekjesdozen ('ik wil vandaag deze', 'morgen neem ik die', ...), maakten we één label voor de zusjes.


Dit starterspakket kost 19,95 euro. De verzending kost 2,95 euro naar België. Wanneer je voor 35 euro koopt, vallen die extra kosten weg. En goed nieuws, want als je vandaag je pakket nog bestelt, betaal je geen verzendkosten (kortingscode Gratis-vrzd-15). Gemiddeld duurt het 4 tot 8 dagen om je pakje in België geleverd te krijgen, maar wij hadden het al na 3 dagen. Met een klein beetje geluk, heb je je labels nog op tijd voor het nieuwe schooljaar als je vandaag bestelt.

Kijk zeker ook eens naar de Back2School pakketten. Daar zitten nog Plakgemak Kledingstickers in. Voor die momenten dat je geen tijd hebt om in te strijken en voor op regenkleding. In het XXL pakket zitten ook mini labels.

Wij starten het schooljaar goedgezind, euh... goedgemerkt! Jullie ook?


Meer info?
www.goedgemerkt.nl