Zoek jij ook mee naar een zachte olifantenknuffel in het buitenverblijf van de olifanten in Planckendael? Als je zo’n zachte mini-Qiyo vin...

Douchen met baby-olifant Qiyo

Zoek jij ook mee naar een zachte olifantenknuffel in het buitenverblijf van de olifanten in Planckendael? Als je zo’n zachte mini-Qiyo vindt, dan mag jij het echte baby-olifantje Qiyo vertroetelen met een douche en lekkers!

Kom tussen donderdag 20 en zaterdag 29 augustus om 10 uur naar de olifantentempel in Planckendael. Zoek tussen 10u30 en 11 uur naar één van de 5 pluchen olifanten op het buitenperk. Er zijn ook 25 troostknuffels verstopt. De familie olifanten is op dat moment binnen in de tempel aan het ontbijten, dus van hen krijg je geen tips, noch knuffels.

 
De abonnees beleven een exclusieve avant-première van deze zoekwedstrijd. Zij mogen vanaf vandaag, 15 augustus, tot woensdag 19 augustus op vertoon van hun abonnement al speuren naar het pluche. Steeds om 9 uur. De eerste 30 knuffels werden vanmorgen verstopt. De eerste zoektocht van de avant-première zit er dus al op. Vanaf morgen weer een nieuwe kans...Wie een olifant vindt, mag om 13u30 de verzorgers helpen om Qiyo en de andere olifanten te douchen en hen te voederen. Welke kleine dierenvriend droomt daar niet van? Misschien vind je geen pluchen olifant, maar wel een ander dier. Neem deze knuffel dan mee naar huis en kom een andere dag weer zoeken, misschien heb je dan meer geluk.


Heb je geen knuffel gevonden? Jammer, maar je bent wel weer een ervaring rijker. Niet iedereen kan zeggen dat hij/zij al in het olifantenpark rondgelopen heeft. Als je goed kijkt, zie je misschien wel waar Kai-Mook en de rest van de olifantenfamilie hebben gewandeld.

De spelregels lees je hier. Wist je trouwens dat de olifantenfamilie ook een blog heeft?Foto's?
Planckendael