Vanaf nu zaterdag kan je vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van je bezoek aan Bellewaerde. Tijdens de zomernocturnes is er heel wat...

Zomernocturnes Bellewaerde: extra lang genieten

Vanaf nu zaterdag kan je vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van je bezoek aan Bellewaerde. Tijdens de zomernocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien in het park.

Nog tot en met 22 augustus kan je elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van je bezoek aan Bellewaerde. Naast de attracties, de dieren en de nieuwe Stunt & Dive Show 'Fold Rush' staat er extra animatie op het programma.
Zeldzame Paradijsvogels en Elfjes verwonderen jong en oud en nemen je mee naar hun droomwereld. 's Avonds wordt de zomernocturne afgesloten met een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein.Vanaf 18 uur kan je in het Barbecue Grill Restaurant terecht voor een overheerlijke barbecue à volonté met een uitgebreid saladebuffet en dessert. De plaatsen voor dit exclusieve diner met zicht op de giraffen, zebra's en watoetsies zijn beperkt. Inschrijven kan op voorhand online of de dag zelf tot 16 uur in het restaurant.

Zin in extra lang genieten? Koop dan je tickets online: snel, eenvoudig en goedkoper én je moet niet meer aanschuiven aan de kassa. Je kan de tickets hier kopen vanaf 28 euro.


Meer info?
http://www.bellewaerde.be

Foto's 
Bellewaerde