Leg je kinderen deze winter in de watten met de warme kleuren en gezellige materialen uit de nieuwe collectie van J&JOY. De levendige ...

Trendy & casual, zacht & pluizig

Leg je kinderen deze winter in de watten met de warme kleuren en gezellige materialen uit de nieuwe collectie van J&JOY. De levendige tinten en toffe patronen nemen je mee op een kleurrijke reis langs de Britse eilanden.

De herfst/wintercollectie van J&JOY, een Belgisch merk dat in 2009 een eigen kindercollectie oprichtte, belooft de moeite te worden! De kleding ligt pas vanaf september in de rekken, maar Getest op Kinderen mocht alvast even piepen naar de trendy en casual collectie.


Dappere jongens beleven deze winter een onvergetelijk avontuur met kleurrijke jassen, stoere truien en coole polo’s. Regenachtige dagen worden opgefleurd met deze nieuwe collectie, waarbij comfort en creativiteit centraal staan. Ideaal om zowel binnen knus te cocoonen als buiten te ravotten in de bossen. 


De meisjescollectie geniet de frisheid en de pit van een boeket rozen. Het is een liefdesverhaal tussen warme en koude kleuren en combineert contrasterende tinten met pastelkleuren. Mooie warme jassen, fleurige jeans en gezellige truien bezorgen uw meisjes gegarandeerd een goed humeur. De focus ligt dit seizoen op zacht en pluizig materiaal.Meer info?

Foto's?
Global Image