Difrax, één van de grootste spelers op de fopspenenmarkt, breidt haar bestaande gamma uit. De Animal en Glow in the Dark fopspenen zijn z...

Proefkonijnen gezocht: nieuwe Difrax fopspenen

Difrax, één van de grootste spelers op de fopspenenmarkt, breidt haar bestaande gamma uit. De Animal en Glow in the Dark fopspenen zijn zijn zo schattig... dat je spijt zou krijgen als je kind niet (meer) tuttert. Getest op Kinderen zkt kleine proefkonijntjes om de fopspenen uit te testen.

Difrax breidt haar bestaande gamma uit met 2 nieuwe fopspeen-collecties. Ze spelen enerzijds in op de huidige modetrends en creëren zo fopspenen met een knipoog. Anderzijds leggen ze de nadruk op het gemak om in het donker snel de fopspeen terug te vinden.


Hippe en stijlvolle designs, daar gaat Difrax voor! Met de nieuwste Limited Edition gaan ze nog een stapje verder en focust het bedrijf op de modetrends: dierenprints. Stoere tijgers en sneeuwluipaarden, vrolijke giraffen en vinnige zebra’s geven je kleine schat een beestig leuke look! De Animal fopspenen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van het kindje vanaf de geboorte.Je baby die tijdens de nacht verdrietig is omdat hij of zij het speentje kwijt is. Mama en papa die het speentje niet meteen vinden in het donker. Dat is verleden tijd dankzij de handige Glow in the Dark fopspenen! Dit fopspeentje absorbeert het licht, waardoor het gaat oplichten in het donker. De Glow in the Dark speen van Difrax zorgt ervoor dat jij en je baby snel weer verder kunnen slapen.De Glow in the Dark fopspenen zijn verkrijgbaar in twee vormen: Natural en Dental. De Natural fopspeen heeft een tepelvorm, waardoor het erg herkenbaar is voor je baby. De Dental heeft een bol gedeelte, dat tegen het gehemelte komt, het platte stuk drukt tegen de tong. Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. Ze zijn ook beschikbaar in 4 maten.

Geloof ons... Deze tutjes zijn zoooo schattig. Toen de doos thuis geleverd werd, hielpen de meisjes met opendoen.
'Wauw!! Zo'n mooie tutjes, mama. Krijg ik er één?
'Maar jij tut toch niet, Elien?'
<beteuterd gezichtje>
En Lore, een fervent duimer, zag ik even twijfelen om haar duim in te wisselen tegen deze geweldige tutjes... Zo leuk zijn ze!

Getest op Kinderen zkt kleine proefkonijntjes om de 2 nieuwe fopspeen-collecties uit te testen. We zoeken 4 groepen van kinderen:
* 0-6 maanden
* 6-12 maanden
* 12-18 maanden
* + 18 maanden

Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan met een reactie op dit bericht of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld de naam en leeftijd van je kindje en vertel ook wat er gebeurt als jouw kind 's nachts zijn/haar tutje niet vindt. Reageren kan tot en met woensdag 15 juli.  

Je kan de fopspenen natuurlijk ook zelf in huis halen. Ze zijn verkrijgbaar bij de babyspeciaalzaken en apothekers in je buurt. De richtprijzen zijn:
* Glow in the Dark: 5,29 euro tot 5,99 euro
* Animals: 5,29 euro tot 5,99 euro
Online bestellen kan hier


Meer info?

Foto's?
Difrax  


De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.