Oh nee... het regent! En hoe! Wat gaan we vandaag dan doen? Knutselen? Maar geen idee wat? De Banier helpt je met leuke en originele knutsel...

Proefkonijn gezocht: knutselbon De Banier

Oh nee... het regent! En hoe! Wat gaan we vandaag dan doen? Knutselen? Maar geen idee wat? De Banier helpt je met leuke en originele knutselideetjes.

De Banier wil jong en oud, klein en groot, individu en groep aanmoedigen om te creëren, te spelen en te doen. Zelf dingen maken is, volgens De Banier, een belangrijke meerwaarde in het dagelijkse bestaan. Hun ruime aanbod creativiteitsmaterialen zet je goed op weg om je ideeën om te zetten in daden.

De winkel van De Banier is hét paradijs voor iedereen die graag knutselt. Ben je er nog niet geweest? Dan moet je dat zeker eens doen! Het is de moeite! Maar je kan ook van thuis uit winkelen via de webshop. De keuze papiertechnieken, verftechnieken, modelleren, giettechnieken, textiel, decoratie, natuurlijke materialen, sieraden en allerlei is echt immens. Je zult niet weten wat eerst te kiezen.


Voor een verjaardags- of familiefeestje zijn de creapakketten geweldig. Ze zijn speciaal ontworpen voor groepen van 20 kinderen. Elk pakket bevat de nodige materialen én een duidelijke werkbeschrijving. Ook de workshops zijn de moeite. Kinderen genieten dit najaar van de Workshops Druk je stempel, Geborduurde schilderijtjes, Stapelkaarsen of Veilig boekentasvriendje. Voor jongeren zijn er de workshops Paracord en Tasjes en buttons. Ook voor mama en papa zijn er leuke workshops.

Naast al het knutselmateriaal heeft De Banier een uitgebreid aanbod binnen- en buitenspelen voor groot en klein. Zo wordt spelen nog leuker.

Wil jij het aanbod van De Banier ontdekken en zelf aan de slag gaan? Dat kan! Getest op Kinderen zkt een proefkonijn dat graag knutselt. Je mag je winkelmandje vullen ter waarde van 20 euro. Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarmee jij het liefste knutselt. En knutselen... dat is veel leuker samen. Vertel dus ook even wie met jou mee mag knutselen. Reageren kan tot en met vrijdag 31 juli.Heb je graag al een ideetje voor deze namiddag? Kijk dan zeker hier tussen de knutseltips van De Banier.


Meer info?
http://www.debanier.be/

Foto's?
De Banier