Getest op Kinderen zkt een proefkonijn van 10 tot 12 jaar dat klaar is voor een DIY-boek vol superleuke opdrachten voor deze vakantie. 

Proefkonijn gezocht: DIY-vakantieboek

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn van 10 tot 12 jaar dat klaar is voor een DIY-boek vol superleuke opdrachten voor deze vakantie. 

Niek de Groot is allang geen kleintje meer tussen de graphic novels van De Fontein. Van de serie zijn in Vlaanderen en Nederland sinds het verschijnen van deel 1 al meer dan 45 000 exemplaren verkocht. Wereldwijd werden er al 6 miljoen exemplaren verkocht van deze New York Times-bestseller. Schrijver Lincoln Peirce komt nu met Niek de Groot doe het zelf. Dit doeboek ligt sinds juni in de winkel: ideaal voor op vakantie! 

Dit langverwachte doe-het-zelfboek staat bomvol superleuke opdrachten die je zelf kunt doen: vind je weg in het doolhof, los quizjes, raadsels en puzzels op, schrijf je eigen strips, doedel maar lekker raak en ontdek de geheimen van Nieks tekentalent. Je verveelt je nooit meer. Een DIY-boek om eindeloos van te genieten.

Dit invulboek is een lekker tussendoortje, ideaal als je even moet bijkomen van een Niek de Groot-avontuur, of om mee te nemen in je koffer.

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn tussen 10 en 12 jaar om dit boek uit te testen. Iets voor jou? Stel je hier hier of op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jouw vakantieplannen zijn. Reageren kan tot en met zaterdag 5 juli.

Meer info?
http://www.uitgeverijdefontein.nl/kinderboeken/boek/niek-de-groot-doet-het-zelf/

De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.