Eind juni lanceerden we een oproep op zoek naar een proefkonijn om Kweetet uit te testen. De 4 proefkonijnen voor de weboefeningen van Kweet...

Proefkonijn (10-12 jaar) gezocht: Kweetet

Eind juni lanceerden we een oproep op zoek naar een proefkonijn om Kweetet uit te testen. De 4 proefkonijnen voor de weboefeningen van Kweetet zijn bekend. Allemaal 7 of 8 jaar. Maar die Keure had graag ook een proefkonijn van 11 of 12 jaar.

Omdat de school 2 maanden de poorten sluit en de juffen tijdens deze periode geen huiswerk kunnen opgeven, lanceert Uitgeverij Die Keure een zomeraanbod.

Gamen en leren? Twee dingen die niet samengaan? Toch wel! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat gamen en leren net erg motiverend werkt. Met Kweetet.be kan je kind een hele zomer alle leerstof op een speelse manier herhalen én is het nog helemaal mee op 1 september. Hoe meer oefeningen je maakt, hoe meer "kwetons" je verdient. Daarmee kan je allerlei dingen doen en beleven in de 3D-game wereld van Kweetet.be.

Mama en papa kunnen het hele leerproces volgen van op de eerste rij. Met enkele kliks krijg je een perfect overzicht. Oefeningen kan je zelf makkelijk opzoeken. Je krijgt ook een gids/stappenplan die het hele gameverhaal beschrijft. Als je zoon of dochter vastzit in het verhaal, kan je het met een hint terug op pad sturen zonder zelf mee te spelen. Maar... meespelen mag uiteraard! Want dit spannend point and click adventure game van Kweetet kan best concurreren met niet-educatieve spelletjes op pc, Xbox of iPad. 

Getest op Kinderen zkt 2 proefkonijnen tussen 10 en 12 jaar die 1 maand aan de slag willen met deze Webjuf. Wil jij dat proefkonijn zijn? Stel je dan snel kandidaat door te reageren op dit bericht of op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel even wat het lievelingsvak van je zoon/dochter is. Reageren kan tot en met woensdag 8 juli.

Benieuwd geworden? 
Hier kan je de trailer alvast bekijken.

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan je als ouder voor 8 euro, of 4 euro per maand, alle oefeningen en webjuflessen ontsluiten. Ouders die dat wensen kunnen ook een jaarabonnement ontsluiten. Voor 40 euro  kan je kind 365 dagen lang bovenop het huiswerk van de juf zo veel oefenen als het zelf wil.

LEERet, SPEELet, WEETet!

Meer info?
https://www.kweetet.be/