Schip ahoy piraatjes! Wat dacht je ervan om deze zomervakantie te overnachten in de Kajuit? We zoeken één testgezin om de nacht door te bren...

Proefgezin gezocht: overnachten in de Kajuit

Schip ahoy piraatjes! Wat dacht je ervan om deze zomervakantie te overnachten in de Kajuit? We zoeken één testgezin om de nacht door te brengen in een authentieke boot. Hoe cool is dat?

De boten van vzw de BOOT liggen op het Kanaal Ieper-IJzer aan de Driegrachtenbrug te Merkem. Deze idyllische plek is een recreatief knooppunt tussen de steden Ieper (14km) en Diksmuide (10 km) en de gemeenten Houthulst (10 km) en Lo-Reninge (8km). Er is heel wat te beleven in de buurt!

De Kajuit is de authentieke woonruimte van het moederschip de BOOT en is ingericht als slaapplek voor zes personen. Er is zelfs een aparte snurkhut is voorzien. 

Geen luxe op een boot? Dat dacht je maar!
Het water dat uit de douche stroomt wordt door de zon in een zonneboiler opgewarmd. De BOOT is uitgerust met traditionele wc's en een composttoilet. Je kan vrij gebruik maken van het hele bovenschip, inclusief het picknick-dek.

Getest op Kinderen zkt een avontuurlijk gezin voor één overnachting in de Kajuit. Je krijgt de overnachting voor maximum 6 personen helemaal gratis in ruil voor een fotoverslag voor onze blog. Daarbovenop mag je gratis gebruik maken van het elektrisch bootje en/of de kajaks. Avontuur alom! 


Alleen het heerlijke schippersontbijt moet je zelf betalen. Dit lekkere ontbijt met thee, koffie, melk, eitjes, kaas, confituur, yoghurt, muesli, chocopasta, broodjes, boterkoeken én brood gebakken met meel afkomstig van biologisch graan uit de eigen molen kost 13 euro per volwassene en 6 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan met een bericht hier of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld de naam en leeftijd van je kinderen en vertel ook even waarom jullie graag eens in een boot zouden overnachten. Reageren kan tot en met vrijdag 17 juli.

Meer info?
http://deboot.be/boot/kajuit

Foto?
Koen Cornelus