Een absolute must-have voor deze zomer zijn de leuke speeltjes van Quut. Of je nu naar het strand trekt, in het zwembadje in de tuin speelt ...

Must-have voor de zomer

Een absolute must-have voor deze zomer zijn de leuke speeltjes van Quut. Of je nu naar het strand trekt, in het zwembadje in de tuin speelt of lekker in bad duikt: ze komen altijd van pas!

Quut lanceerde eerder dit jaar 4 nieuwe producten: Sloopi, Lili, Sunny Love Magic Shapers en Starfish Magic Shapers. Eén voor één fantasierijk speelgoed voor in het (zwem)bad, op het strand of in de zandbak.

De Sloopi is de meeste stabiele drijvende speelgoedboot die je ooit zag. Kinderen vinden het transparante deksel te gek, want zo kunnen ze ontdekken wat er onder water, onder het schuim gebeurt. Ook op het strand of in de zandbak is deze kleurrijke boot een aanwinst.Met de Lili drijvende bloem waant je kind zich in een sprookjesvijver. Ook hier kunnen ze door het transparante deksel onder water piepen.De Starfish Magic Shapers maakt een einde aan het eeuwige gesukkel om perfecte zandfiguurtjes te maken. Nooit meer vormpjes vullen met zand.Gewoon enkele keren draaien met deze shapers en het vult zichzelf. Een klein tikje, opheffen en... klaar. Enkel nog versieren en de visjes, hartjes, zonnetjes, ... komen tot leven. En wat dit speelgoed nog leuker maakt? Of je nu naar het strand gaat, het zwembad induikt of in bad moet: het wordt allemaal nog veel leuker met Quut.Getest op Kinderen mag dit leuke speelgoed binnenkort uittesten. Kan je niet wachten en wil je het nu al in huis halen? Dat kan! Hier vind je de verkooppunten.

Meer info?
http://www.quutbeachtoys.com

Foto's?
Quut