De grootste angst van iedere ouder is om je kind uit het oog te verliezen. Een echte nachtmerrie is dat. Goedgemerkt bedacht daarom het SO...

Met een gerust hart op stap

De grootste angst van iedere ouder is om je kind uit het oog te verliezen. Een echte nachtmerrie is dat. Goedgemerkt bedacht daarom het SOS Naamplaatje. Amelie (7 jaar), volgens mama altijd op avontuur, is een ideaal proefkonijn!

Je gaat naar het pretpark, de dierentuin, de kermis, een evenement, het strand of de markt. Je bent constant alert en aandachtig. Er is veel volk, een drukte van jewelste. Plots zie je een collega en zegt even goedendag. Je draait je om en ziet nergens nog je kind. Dat is toch de grootste nachtmerrie van iedere mama en papa?

Goedgemerkt bedacht het SOS-Naamplaatje om je kindje nooit meer kwijt te raken. 


Op het plaatje van 5 op 2,5 cm komen alle belangrijke gegevens van je kind: naam, telefoonnummer, eventuele allergie, ... Je krijgt er een veiligheidsketting of staaldraadje en gekleurde ring bij. De gegevens worden op het roetsvrij stalen naamplaatje geponst en zijn onuitwisbaar.  Het plaatje en de ketting zijn nikkelvrij, dus anti-allergisch én zonder scherpe randen. De tekst wordt niet geprint, maar geponst. Voordeel? Dat er geen gebruik gemaakt wordt van giftige inkten, sabbelproof dus! Het kettinkje zelf is ook helemaal veilig. Bij hoge belasting breekt het meteen. 


Het bestellen gaat ongelooflijk makkelijk. Op de website van Goedgemerkt voer je alle gegevens in:  
* tekst op tekstplaatje: 5 regels zijn mogelijk
* kleur van de silencer: keuze uit geel, oranje, blauw, legergroen, zwart, rood, roze, transparant, rood wit blauw, camouflage blauw, camouflage roze, woestijn camouflage, leger camouflage
* type hanger: kettinkje (voor om de nek) of staaldraadje (voor aan sleutelbos of tas)

En vervolgens kan je bestellen. Je krijgt een bevestigingsmail en niet veel later krijg je een mailtje dat je bestelling in productie gegaan is. Op maandag 22 juni voerde Getest op Kinderen de bestelling in en op donderdag 25 juni zat het pakje al in de brievenbus. Van een razendsnelle service gesproken!


"Ik koos voor camouflage blauw als kleur van het siliconen randje (de silencer) rond het plaatje. Ik vind de kleur mooi. Het randje 'floept' er soms wel af, maar ik kan het er zelf snel terug aanhangen. Toen ik het plaatje met mijn gegevens voor de eerste keer zag, vond ik het heel cool. Eigenlijk zo cool dat ik het gewoon altijd draag."
De mama van Amelie vulde de 5 regels als volgt in (de telefoonnummers hebben we uitgewist op de foto):
- voornaam
- achternaam
- telefoonnummer mama
- naam 2de contactpersoon
- telefoonnummer 2de contactpersoon
"Ondertussen heb ik het naamplaatje al enkele keren geprobeerd! Mama heeft de ketting wat ingekort want anders was ze wel heel lang voor mij. Onlangs ging ik met mama en grote zus op stap naar de kermis en het vuurwerk. Er was daar veel volk! Mama en ikzelf voelden ons veiliger met het plaatje aan. Als ik nu verloren loop, kan iemand mama of Dimi bellen!"Een succes dus! Ook Joke, de mama van Amelie, is erg tevreden van het SOS Naamplaatje. Zo tevreden dat ze ondertussen zelf een bestelling bij Goedgemerkt plaatste. "Ik heb er ook al eentje in camouflage roze besteld voor grote zus en een mini-naamplaatje voor peuter zus! Ook de reservekettinkjes zijn besteld! Alles gaat binnenkort mee op vakantie naar Frankrijk!"

De zusjes Elise, Amelie en Lien, en vooral mama Joke, vertrekken binnenkort met een gerust hart op vakantie naar Frankrijk. Geniet ervan! En vergeet de kettinkjes niet aan te trekken! Goede reis!


Je kan het SOS Naamplaatje online bestellen bij Goedgemerkt. Je betaalt 8,25 euro inclusief veiligheidsketting of staaldraadje en gekleurde ring. De verzendingskosten naar België bedragen 2,95 euro. Binnen Nederland betaal je 2,25 euro. Bij een bestelling vanaf 35 euro betaal je helemaal geen verzendingskosten meer.

Meer info?
https://www.goedgemerkt.nl/sos-dogtags-detail.asp?productid=67