Dit jaar viert ZOO Antwerpen haar 172ste verjaardag met een spectaculaire Belle Epoque Picknick op 20 en 21 juli! Kleed je volledig in Bell...

H!p H!p Hoera: de ZOO wordt 172 jaar!

Dit jaar viert ZOO Antwerpen haar 172ste verjaardag met een spectaculaire Belle Epoque Picknick op 20 en 21 juli! Kleed je volledig in Belle Epoque-stijl en feest mee. 

Op maandag 20 en dinsdag 21 juli viert de ZOO van Antwerpen haar 172ste verjaardag. Vieren? Dat doe de ZOO in stijl! De dresscode is Belle Epoque. 

Herbeleef de nostalgische sfeer van toen en geniet in de mooiste 19de-eeuwse dierentuin ter wereld. De ZOO zorgt voor livemuziek, historische dansles en kinderspelen, grime voor kids en een fotocorner met rekwisieten. Het enige dat je hoeft mee te nemen is je lege picknickmand en een dekentje. In de ZOO kan je allerlei lekkers kopen om je mand mee te vullen én je mag je bij hoge uitzondering installeren op het mooie gazon voor een heerlijke picknick.

Vrouwen, haal dus snel je kanten parasols, lange handschoenen, grote zwierige hoeden en lange retrojurken tevoorschijn. Mannen hebben het makkelijker met een lang kostuumvest met gilet en een frivole ceremoniedas, een hoge hoed en wandelstok.

Heb je niets meer op zolder liggen? Spring dan eens binnen bij de Antwerpse afdeling van Huis Baeyens. Je krijgt er met deze bon 10% korting op de huurkleding voor de Belle Epoque Picknick. 


ZOO Antwerpen werd opgericht in 1843 door Jan Frans Loos, schepen en later burgemeester van Antwerpen. De dierentuin groeide in de loop der jaren uit tot een oase van exotisme en verwondering met meer dan 5 000 dieren. Anno 2015 brengt ZOO Antwerpen je dichter bij de dieren met onder andere een nieuwe vlindertuin, een gloednieuw rifquarium en de komst van een schattig koppel koala’s. Je staat echt oog in oog.

Volwassenen betalen 22,50 euro voor een ticket, kinderen van 3 tot en met 17 jaar en 60-plussers betalen 17,50 euro. Kinderen jonger dan 3 krijgen gratis toegang. Abonnees krijgen toegang op vertoon van hun abonnement. Tickets kan je hier online kopen.

Meer info?
http://www.zooantwerpen.be/nl/belle-epoque