Grijp je kans en wie weet word jij het nieuwe Belgische gezicht van Kinder® Chocolade. Dit chocolademerk is op zoek naar het vrolijkste gezi...

Het vrolijkste Kinder-gezichtje

Grijp je kans en wie weet word jij het nieuwe Belgische gezicht van Kinder® Chocolade. Dit chocolademerk is op zoek naar het vrolijkste gezichtje van België. Heb jij dat?

Kinder® Chocolade is op zoek naar vier Belgische gezichtjes die vanaf 2016 zullen schitteren op de verpakking van het chocolademerk. Sinds de lancering van de zoektocht in mei zonden al meer dan 1.000 ouders een foto van hun kind in. En iedereen kan zijn kans nog wagen. Ketnet-presentatrice Maureen trekt de komende weken de straat op voor een unieke foto-tour op zoek naar de vrolijkste gezichtjes van België.Wil jouw kind kans maken om het nieuwe gezicht van Kinder® Chocolade te worden en hiervoor gefotografeerd worden door (en met) de populaire Ketnet-presentatrice Maureen? Dat kan deze zomer! Op zondag 5 juli vind je Maureen Vanherberghen aan speeltuin Arizona op de zeedijk in De Panne en op zaterdag 18 juli wacht ze op je op het Koningin Astridplein in Antwerpen. Telkens van 12u30 tot 16u30. Haar missie? De vier vrolijkste, Belgische gezichtjes vinden voor de nieuwe verpakking van Kinder® Chocolade.


Alle kinderen kunnen er over een echte rode loper lopen terwijl Kinder-fotografe Maureen, bekend als presentatrice van Ketnet en zangeres van de Ketnetband, kiekjes maakt. Deze unieke foto’s van je spruit (en eventueel ook snel een selfie samen met Maureen) ontvang je, als je dat wil, meteen in je mailbox.


Met deze foto’s kan je heel makkelijk deelnemen aan de wedstrijd om van jouw kind het nieuwe gezicht van Kinder® Chocolade te maken. Je hoeft enkel je favoriete foto te uploaden op de website www.kinder.be, zoals intussen al meer dan 1 000 andere kandidaten deden. Geef daarna je unieke code in die je ontvangt bij de fotosessie met Maureen of die je vindt in een pakje Kinder® Chocolade.


Meer info?Foto's?
Kinder