Deze namiddag, om 15 uur, openden de deuren van Sfinks Mixed, het gratis festival in Boechout. Het is een festival waar iedereen zich thu...

Beats uit wereldsteden

Deze namiddag, om 15 uur, openden de deuren van Sfinks Mixed, het gratis festival in Boechout. Het is een festival waar iedereen zich thuis zal voelen, ook gezinnen met kinderen.

Sfinks Mixed blaast deze zomer veertig kaarsjes uit met vier dagen feest en een eclectische mix van dj beats, waarmee je je even waant op de straathoek van steden als Lagos, Dubai, Kinshasa, Luanda, Kingston en Rio. Met optredens van top artiesten als Fresku (NL), Slongs Dievanongs, NoMoBS, The Flexican & MC Sef (NL), FS Green & MC Fit (NL), DJ Satelite (Angola) en meesterlijke Post-Arabische-Lente Pop van Mashrou´Leila (Libanon). Zeg maar gerust, een line-up waarvoor je uit je luie zetel wilt komen.  

Sfinks Mixed is ook voor kinderen een feest. In de Kidz Village, met zwembad, kinderbar en kindermenu zullen menige kids (en wellicht een enkele ouder) zich in een kinderparadijs wanen. Met coole concerten van Ik en den Theo, Lady Angelina, en niemand minder dan Radio Oorwoud en KetnetBand die het weekend feestelijk zullen openen. Hier lees je het volledige programma. In de gezellige babybar kunnen ouders zich even rustig terugtrekken, om borstvoeding te geven of luiers te verschonen.


Op 23,24,25,26 juli moet je dus zeker afzakken naar het Molenveld in Boechout. Donderdag en vrijdag openen de deuren vanaf 15 uur, op zaterdag en zondag vanaf 11 uur.
Tijdens het festival kan je genieten van de lekkerste gerechten, meestal uit de lokale streek en op de kleurrijke markt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle uithoeken.Meer info?
www.sfinks.be
www.facebook.com/sfinksfestival

Foto's?
Robin Dua