De Stokke® Steps™ is in de prijzen gevallen. Deze unieke kinderstoel won de Red Dot Award.

Red Dot Award voor Stokke

De Stokke® Steps™ is in de prijzen gevallen. Deze unieke kinderstoel won de Red Dot Award.


Voor het derde jaar op rij komen producten van Stokke® als winnaar uit de bus op de ‘Red Dot Awards: Best of the Best’. Dit jaar viel het ontwerp van de Stokke® Steps™ in de prijzen. De kinderstoel Stokke® Steps™ groeit mee tot je kind 10 jaar is. Er is veel aandacht en zorg aan het Scandinavische ontwerp van de stoel besteed.

We denken altijd ‘in het belang van het kind’. We geloven dat een goed ontwerp begint en eindigt bij de gebruiker. Een nieuw product moet altijd verbetering brengen”, zegt Hilde Angelfoss, Design Director bij Stokke®. “Vanuit ons perspectief is een goed ontwerp vakmanschap dat door hard werken en een strak ontwerpproces tot stand komt. Er zijn diverse details en functionaliteiten waar je zorgvuldig en analytisch mee moet omgaan zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen.


De wiegende beweging van de wipstoel geeft het kindje, vanaf de geboorte, een comfortabel en beschermend gevoel. De wipstoel verandert in een makkelijke kinderstoel als je deze op de stoel bevestigt. Zelfs vanaf de geboorte vinden kinderen het fantastisch om tijd met het gezin door te brengen aan tafel.

Het Stokke® Steps™-concept geeft de baby comfort, bescherming en ondersteuning. Peuters worden actief ondersteund en leren ergonomisch zitten.Alle accessoires zijn ontwikkeld voor een optimale ergonomie voor iedere leeftijd en fase.

Deze Stokke® Steps™ staat bij jouw thuis vanaf 179 euro. Verkooppunten bij jou in de buurt kan je hier zoeken.

Meer info?

Foto's?
Stokke