Getest op kinderen zkt een proefkonijn om kennis te maken met Suzy D., een nieuwe drama queen. Jouw profiel? Een meisje van 11 tot en met 15...

Proefkonijn gezocht: Suzy D. in de puree

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om kennis te maken met Suzy D., een nieuwe drama queen. Jouw profiel? Een meisje van 11 tot en met 15 jaar.

'Suzy D. in de puree' is het eerste deel van de nieuwe supergrappige meidenserie Suzy D. In Engeland zijn ze zot van Suzy. Er werden al 10 000 exemplaren verkocht. Nu komt het boek Vlaanderen veroveren. 

Suzy Dilletjes trekt rampen aan als een magneet. Zo maakte ze zich onsterfelijk belachelijk bij de voetbalwedstrijd van haar vriendje Danny. En haar zus wil dat ze op haar bruiloft een limegroene jurk aantrekt. Over voor gek staan gesproken! ...

Getest op kinderen zoekt een proefkonijn, een meisje van 11 tot en met 15 jaar, om hardop mee te lachen met drama queen Suzy D. Ben of ken jij de persoon die we zoeken? Stel je dan kandidaat door te reageren op dit bericht of door te reageren op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 11 juni.

Meer info?
http://www.uitgeverijdefontein.nl/kinderboeken/boek/suzy-d-in-de-puree-1/

De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.