Getest op kinderen zkt een proefkonijn om samen met zijn/haar gezin magische momenten te beleven in Attractiepark Toverland in Nederland. Z...

Proefkonijn gezocht: een magische uitstap

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om samen met zijn/haar gezin magische momenten te beleven in Attractiepark Toverland in Nederland. Zin in een betoverende dag?


Ken je Attractiepark Toverland in Sevenum? Wat in 2001 begon als overdekte speeltuin groeide ondertussen uit tot een knap themapark. En het groeiende succes werd al meermaals beloond door de bezoekers. In 2012 werd Toverland uitgeroepen tot het beste uitje van Nederland. En vorig jaar sleepte het park de Zoover Award voor beste attractiepark in de wacht. Deze uitstap belooft dus een onvergetelijke dag te worden. Wat de bezoekers zo waarderen aan dit park? De attracties zijn geschikt voor elke leeftijd en het personeel is er ontzettend vriendelijk. Het leuke thema en de waanzinnig mooie afwerking zijn ook grote blikvangers.Toverland is onderverdeeld in 4 themagebieden: Land van Toos, Magic Forest, Troy-area en Magische vallei.

Of je zelf over magische krachten beschikt, ontdek je in indoor Land van Toos. Meer dan 10 overdekte attracties zullen je hier betoveren. Vergeet ook niet de razensnelle rit in de achtbaan Boomerang.

Avonturiers kunnen hun behendigheid uittesten in indoor Magic Forest. Je klimt er door metershoge touwbruggen of verbreekt de allersnelste tijd in de bobbaan. Even afkoelen na al die spanning? Dat kan in de boomstammenwildwaterbaan.In Troy-area waan je je in het Oude Griekse Rijk. Je stapt er een wereld van mythen en heroïsche verhalen binnen. Ervaar gewichtloosheid in waterschipschommel Scorpios of geniet van een rit door het prachtige landschap bij de paarden van Ithaka. En durf jij op Troy? De hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux!Het allernieuwste themagebied is de Magische Vallei. 7 nieuwe attracties én een betoverende fonteinenshow. De verdraaid magische achtbaan Dwervelwind, de wildwaterexpeditie op de Djengu River en de ontmoeting met de bijzondere bewoners van de vallei maken het bezoek aan Toverland helemaal af.Vergeet ook zeker de shows niet. Het hele jaar door kan je meezingen met de vrolijke Toos Tovershow. En wie deze zomer naar Toverland trekt kan tot en met zondag 30 augustus live de finale van de Toverspelen bijwonen met de nieuwe spectaculaire High Diving Show 'The Magic Goblet'.

Wie dit leest moet ongetwijfeld, net als wij, zin gekregen hebben om de auto in te springen... richting Toverland. We zullen je zeker niet tegenhouden! En weet je wat helemaal geweldig is? Dat wij je zo'n magische dag mogen bezorgen. Getest op Kinderen mag een proefkonijn met zijn/haar gezin op stap sturen.

Wil jij dat proefkonijn zijn? Stel je dan snel kandidaat door te reageren op dit bericht of op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld de leeftijd van de kleine tovenaar. En vertel ook even wat jouw zoon of dochter zou toveren als hij/zij over magische krachten zou beschikken. Reageren kan tot en met zaterdag 27 juni.

Meer info?
http://toverland.nl