Getest op kinderen zoekt een kleuterjuf of kleutermeester om het boek 'De baas over je lijf' uit te testen.

Proefkonijn gezocht: De baas over je lijf

Getest op kinderen zoekt een kleuterjuf of kleutermeester om het boek 'De baas over je lijf' uit te testen.

'De baas over je lijf' is een hulp om met jonge kinderen te praten over gewenst en ongewenst lichamelijk contact. Wanneer is lichamelijk contact gewenst en wanneer niet? Hoe benoem je geslachtsdelen? Wat doe je als je geen kus wilt geven? ...

Kleuter Luuk en peuter Roos doen heel gewone dingen. Ze gaan naar het zwembad, spelen buiten, maken ruzie, lossen het weer op en kijken aan het eind van de dag nog even rustig tv. Ook, of misschien wel juist, binnen deze gewone context komen bovenstaande vragen langs.
Het gewone van de situaties maakt onderwerpen als bloot, aanraken en grenzen aangeven makkelijker bespreekbaar, thuis, op school en in de kinderopvang.
Eerder verschenen de verhalen in drie afzonderlijke prentenboekjes: 'In je blootje', 'Dat is fijn' en 'Nee zeggen mag'.

Getest op kinderen zoekt een juf of meester om in juni nog met de kleuters het boekje uit te testen. Je kandidaat stellen? Dat kan door te reageren op dit bericht of door te reageren op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 6 juni.

Meer info?
https://www.epo.be/boekenportaal/boekinfo_boek.php?isbn=9789085606703


De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.