Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat graag buitenspeelt. Want het Complete Ketnet Buitenspeelboek barst bijna uit zijn kaft van de spe...

Proefkonijn gezocht: Buitenspeelboek

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat graag buitenspeelt. Want het Complete Ketnet Buitenspeelboek barst bijna uit zijn kaft van de spelletjesinspiratie.

Met het Buitenspeelboek wordt buiten spelen spannender en avontuurlijker dan ooit. In dit ultieme buitenspeelboek vind je 90 spelletjes voor altijd en overal. Met handige icoontjes die je alles vertellen over de aard van het spel, de tijdsduur, de vuilheidsgraad en het aantal spelers.

Spelletjes voor in je eigen achtertuin, in het park of in het bos. Spelletjes om te spelen tijdens hittegolven, bij sneeuw of gewoon lekker in de regen. Spelletjes om gezellig in je eentje te doen, met enkele vrienden of met een gigantische groep. Spelletjes waar je extreem moe (en/of vuil!) van wordt, spelletjes om met je eigen handen in elkaar te knutselen of knusse, rustige spelletjes. Waar je ook zin in hebt, je vindt in dit boek vast iets naar je zin. Sla het boek open en verveel je nooit meer!

Getest op kinderen zoekt kabouters die graag buitenspelen. Stel je dan kandidaat door te reageren op dit bericht of door te reageren op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met dinsdag 16 juni.

Meer info?
http://www.lannoo.be/het-complete-ketnet-buitenspeelboek

De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.