Vraag eens aan je zoon of dochter waar melk vandaan komt. Als het antwoord 'uit de fabriek' is, dan is het dringend tijd voor ac...

Van gras tot glas

Vraag eens aan je zoon of dochter waar melk vandaan komt. Als het antwoord 'uit de fabriek' is, dan is het dringend tijd voor actie. De Campina Boerderijdag op 31 mei kan je daarbij helpen.

Op zondag 31 mei kan je met het hele gezin het buitenleven proeven op de Campina Boerderijdag. Die dag gooien 3 Campina boerderijen in het Kempische Poppel, het Henegouwse Dergneau en het Oost-Vlaamse Bellem de staldeuren open en nodigen je uit op een onvergetelijke familiedag.


Dat de zuivel in je koelkast begint bij de boer en zijn koeien, dat weten de meeste kinderen wel. Maar hoe de melkweg van gras tot glas er werkelijk uitziet? Zuivelproducent Campina wil consumenten graag laten kennismaken met het echte buitenleven vanop de Campina boerderij.


Op zondag 31 mei zullen de gepassioneerde Campinaboeren en - boerinnen je rondleiden op hun boerderij en trots vertellen over hun vak en over de zorg voor hun koeien. De dag wordt gevuld met proefsessies van heerlijke Campina zuivelproducten en superleuke animatie voor groot en klein. 


Zin om deel te nemen? Dat kan!
Op zondag 31 mei van 10 tot 17u bij:
* Familie Mouton, Zwagershullestraat 26, 9881 Bellem


* Familie Bauwens, Chaussée de Renaix 72, 7912 Dergneau


* Familie Versteynen, Aarle 92, 2382 Poppel


Deelnemen is gratis, maar je moet vooraf je inschrijving wel bevestigen via www.campina.be.

Wij zijn al ingeschreven! Ga jij ook?