Getest op kinderen zkt 2 proefkonijnen om Weleda-verzorgingsproducten te testen.

Proefkonijn gezocht: Weleda

Getest op kinderen zkt 2 proefkonijnen om Weleda-verzorgingsproducten te testen.

Weleda heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Je kinderen kunnen meegenieten dankzij het assortiment babyverzorgingsproducten. Het gamma bevat onder andere: Welterustenbad, Bodycrème, Crèmebad, Bodymilk, Haar- en Bodyshampoo, Verzorgende olie, Gezichtscrème, Weer en Windbalsem en Billembalsem. 

Getest op Kinderen mag 3 Weleda-producten uittesten: de Bodymilk, Haar- en Bodyshampoo en Billenbalsem. Lore en Elien wassen hun haartjes binnenkort met een Weleda-product. Dus we zoeken nog andere 2 proefkonijntjes voor de Bodymilk en de Billembalsem.

Je kandidaat stellen? Dat kan je door te reageren op dit bericht of door te reageren op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met vrijdag 22 mei.

Meer info?
http://www.weleda.be/verzorging/babyverzorging/normale-babyhuid

De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.