Getest op kinderen zkt een proefkonijn om het SOS Naamplaatje van Goedgemerkt te testen. 

Proefkonijn gezocht: SOS naamplaatje

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om het SOS Naamplaatje van Goedgemerkt te testen. De grootste angst van iedere ouder is om je kind uit het oog te verliezen in het pretpark, op de kermis, aan de kust, op de markt, ... Een echte nachtmerrie is dat. En ook al ben je constant alert en aandachtig: er is maar één seconde of één onoplettend moment nodig en je ziet ze niet meer. Goedgemerkt bedacht daarom het SOS Naamplaatje. 


Op het nikkelvrije plaatje van 5 op 2,5 cm komen alle belangrijke gegevens van je kind: naam, telefoonnummer, eventuele allergie, ... Je krijgt er een veiligheidsketting of staaldraadje en gekleurde ring bij.

Je kandidaat stellen om dit SOS Naamplaatje uit te testen? Dat kan door te reageren op dit bericht of door te reageren op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 4 juni.

Meer info?
https://www.goedgemerkt.nl/sos-dogtags-detail.asp?productid=67

De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.